Search found 22 matches

by onux
Thu Aug 25, 2005 3:28 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Duplicating a style
Replies: 2
Views: 215

Many thanks :D
by onux
Thu Aug 25, 2005 3:18 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Duplicating a style
Replies: 2
Views: 215

Duplicating a style

I was wondering how to successfully duplicate a style. That is, make an exact copy of all the files. Manually doing this results in a completely messed up copy, and re-uploading the template is pretty much the same situation.
by onux
Fri Aug 19, 2005 5:32 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control
Replies: 520
Views: 113122

Thanks anyway, but i just removed the table from the index and moved the images to different directories.
by onux
Thu Aug 18, 2005 12:07 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control
Replies: 520
Views: 113122

anyone?
by onux
Wed Aug 17, 2005 7:55 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 257218

I installed this and just wanted to say, grat mod, it has everything.
by onux
Wed Aug 17, 2005 7:05 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Forum Icon with ACP Control
Replies: 520
Views: 113122

I installed this mod a while ago with the listbox option. However, when I make a new forum, there is no option for NO forum image. How do i modify it to set this?
by onux
Fri Aug 12, 2005 9:11 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] Referral Plus v 1.3.0
Replies: 1097
Views: 294496

When I installed the mod, It was working perfectly. But now, for no apparent reason, I seem to be getting this error whenever i click the 'referral center' link: Sorry, but the rewards total information could not be obtained DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check th...
by onux
Fri Aug 12, 2005 8:50 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] Referral Plus v 1.3.0
Replies: 1097
Views: 294496

When I installed the mod, It was working perfectly. But now, for no apparent reason, I seem to be getting this error whenever i click the 'referral center' link: Sorry, but the rewards total information could not be obtained DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the...
by onux
Wed Aug 10, 2005 7:53 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] Topic Description
Replies: 493
Views: 79110

for some reason, when I edit a post (any post), i get this: Warning: Missing argument 21 for submit_post() in /home/thisismyusername/public_html/includes/functions_post.php on line 311 Warning: Missing argument 22 for submit_post() in /home/thisismyusername/public_html/includes/functions_post.php on...
by onux
Wed Aug 10, 2005 4:18 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] Bin
Replies: 131
Views: 60214

onux wrote:
addso wrote:You can use an additional mod that does that with some forums. Read the full topic. I have that mod added, and each time a topic gets recycled, it decreases the post count.


Where do you find that mod?


anyone?
by onux
Tue Aug 09, 2005 6:31 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] Bin
Replies: 131
Views: 60214

addso wrote: You can use an additional mod that does that with some forums. Read the full topic. I have that mod added, and each time a topic gets recycled, it decreases the post count.


Where do you find that mod?
by onux
Sun Aug 07, 2005 11:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url=xxx][img]linktoimage[/img][/url] not working
Replies: 10
Views: 436

I'd do it, but then I'd have to uninstall the image resize mod. I guess I'll have to find another mod to do the same first. That mod appears to be a security risk anyway (unless bbcode.php was edited). Remove it. AnthraX101 I think it was. I'm going to remove it anyway once I've started looking for...
by onux
Sun Aug 07, 2005 10:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url=xxx][img]linktoimage[/img][/url] not working
Replies: 10
Views: 436

I'd do it, but then I'd have to uninstall the image resize mod. I guess I'll have to find another mod to do the same first.
by onux
Sun Aug 07, 2005 10:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url=xxx][img]linktoimage[/img][/url] not working
Replies: 10
Views: 436

Anyone?
by onux
Sun Aug 07, 2005 6:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: [url=xxx][img]linktoimage[/img][/url] not working
Replies: 10
Views: 436

It does work with subSilver. Here's the bbcode.tpl file for fisubgreen: <!-- BEGIN ulist_open --><ul><!-- END ulist_open --> <!-- BEGIN ulist_close --></ul><!-- END ulist_close --> <!-- BEGIN olist_open --><ol type="{LIST_TYPE}"><!-- END olist_open --> <!-- BEGIN olist_close --></ol><!-- END olist_c...

Go to advanced search