Search found 266 matches

by mad_bob
Sat Mar 10, 2007 10:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2237752

I keep getting the following error when attempting to upload the file...

"Trying to upload an empty file"

Could anybody help please.

Thanks
by mad_bob
Sat Mar 10, 2007 10:15 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Activity / Arcade Mod 2.1.2
Replies: 1070
Views: 176164

Can anyone help with the problem in my last post please. thanks
by mad_bob
Fri Mar 09, 2007 5:52 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Activity / Arcade Mod 2.1.2
Replies: 1070
Views: 176164

I have 2.1.2 and am about to upgrade to 2.1.8... I have moded all my tpl files though, do I have to replace any of these or can I just replace all the php files.
by mad_bob
Fri Mar 09, 2007 4:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Massive member delete
Replies: 17
Views: 724

Try this: http://www.phpbb.com/kb/article.php?article_id=325 Cheers for that, it appears I have some sort of limit on my e-mail accound and it keeps being blocked. This is the mod I use, is there a way you can see which will remove the email notification when I delete the users. http://www.phpbbhac...
by mad_bob
Sat Mar 03, 2007 3:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Massive member delete
Replies: 17
Views: 724

Im now also getting this error... Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php I understand that there are issues with sending the eMail, but can anybody be more specific?... If there were issues with the eMails being sent through php, then how come the activation e-mails ...
by mad_bob
Sat Mar 03, 2007 2:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: PHPbb 2 to 3 clean install question
Replies: 2
Views: 250

PHPbb 2 to 3 clean install question

Im not sure if I need to post this here or not. So please excuse me if I shouldn't. I have version 2 installed, but there are a few mods etc that are not working correctly, and I am getting spammed etc non stop. I want to do a complete fresh install and thought I would use version 3. My question is ...
by mad_bob
Fri Dec 15, 2006 5:52 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2237752

Brf wrote:
mad_bob wrote: UTZ THM WAV MP3 files


Did you enable those file extensions?


Yep... All has been working with no problems, I cant understand whats happened.
by mad_bob
Fri Dec 15, 2006 2:57 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2237752

Can anybody help please... All of a sudden whenever I am trying to upload files I am always getting "Tried to upload an empty file" I have tried files up to 2mb as well as UTZ THM WAV MP3 files and nothing works. Your host probably changed your upload limits. Check by putting this in notepad, save ...
by mad_bob
Thu Dec 14, 2006 1:26 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2237752

Can anybody help please... All of a sudden whenever I am trying to upload files I am always getting "Tried to upload an empty file"

I have tried files up to 2mb as well as UTZ THM WAV MP3 files and nothing works.
by mad_bob
Thu Dec 14, 2006 12:58 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] ConfusaBOT ACP
Replies: 160
Views: 62442

Just installed this mod but am now having problems deleting users... I go through it all in the ACP but when I have ticked the delete box then click submit I don't get any confirmation box. It goes back the the find user page and no one has been deleted.

Can anyone help please. thanks.
by mad_bob
Sat Aug 12, 2006 6:53 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Shoutbox MOD v0.1.3
Replies: 392
Views: 87279

Are you both using the subsilver templates?

If not then just install that part manually, its just adding only 1 piece of code so that part is relativly simple.
by mad_bob
Sat Aug 12, 2006 6:47 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Two installations, same database.
Replies: 7
Views: 547

Cool, cheers for that, I will try it.

Also, will having both installations using different default templates work if they both work from the same database tables, as they will both be working from the same settings.
by mad_bob
Sat Aug 12, 2006 6:01 am
Forum: [2.0.x] MOD Requests
Topic: HTML Lite version for Smartphones/PDA's
Replies: 6
Views: 740

Bump... can anybody advide please. thanks
by mad_bob
Fri Aug 11, 2006 1:46 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Two installations, same database.
Replies: 7
Views: 547

Anyone?... Please.
by mad_bob
Thu Aug 10, 2006 2:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Two installations, same database.
Replies: 7
Views: 547

Its sort of their, but everyone is talking about styles and mods, I was wondering if I can link 2 installations to the same database so they both show the same info i.e share the tables etc...

Go to advanced search