Search found 27 matches

by CoolHandLuke
Wed Dec 21, 2005 6:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: GMT -3.5 Doesn't work
Replies: 1
Views: 94

GMT -3.5 Doesn't work

My Newfoundland members noticed that when they select GMT-3.5 it selects GMT-3.0. When I try and select this option it does the same thing. However everyother time zone appears to work just fine.

Any ideas on why this is?

Thanks,

Luke
by CoolHandLuke
Fri Nov 25, 2005 7:11 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Private Messages?
Replies: 2
Views: 200

Thanks!

Cheers,

Luke
by CoolHandLuke
Fri Nov 25, 2005 7:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Private Messages?
Replies: 2
Views: 200

Private Messages?

Is there a way to change the number of Private messages for Administrators, moderators, and regular users? I want my regular uses to have a low max and Administrators alot and moderators a little more the regular users.

Thanks,

Luke
by CoolHandLuke
Mon Sep 26, 2005 12:13 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Admin Private Messages Manager 1.6.0
Replies: 42
Views: 10261

Will do. Sry I am new to this stuff and thought forum questions here.. block/module questions there.. etc... I will move my posts to PHP-Nuke sites..

Cheers,

Cool Hand...
by CoolHandLuke
Sun Sep 25, 2005 8:44 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Admin Private Messages Manager 1.6.0
Replies: 42
Views: 10261

Mod worked good at deleting a whole bunch of pages however you can't read any PM's on it? You just get a blank page.

I run php-nuke 7.7 with 2.0.14

Cheers,

Cool Hand...
by CoolHandLuke
Sun Sep 25, 2005 5:42 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Buddy list 0.9.3
Replies: 59
Views: 9982

Does this mod work for 2.0.14? Files To Edit: 10 ## common.php ## privmsg.php <---------- ## viewtopic.php ## includes/constants.php ## includes/usercp_viewprofile.php ## language/lang_english/lang_main.php ## templates/subSilver/subSilver.cfg ## templates/SubSilver/privmsgs_read_body.tpl ## templat...
by CoolHandLuke
Sun Sep 25, 2005 3:36 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Great Thanks Mad Manne! I will go try this now. I just got home from a fishing trip. You are right that I am a newer user of these things. However I have installed a userlist mod and an advanced group mod. Those were my first two. Yours was my third. I hope this works and I really appreciate you loo...
by CoolHandLuke
Fri Sep 23, 2005 7:41 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Did you have a chance to look at that mad manne?

Cheers,

Cool Hand...
by CoolHandLuke
Thu Sep 22, 2005 4:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Simple Pruning Question
Replies: 3
Views: 567

Thanks, I will look at the options in more detail I never noticed it the first time.

Cheers,

Luke
by CoolHandLuke
Thu Sep 22, 2005 10:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Simple Pruning Question
Replies: 3
Views: 567

Simple Pruning Question

Say I go to Prune a specific forum.

Will the prune erase stickys and announcements? Or are they safe?

Secondly, is there a way to archive the pruned posts?


Thanks in advance,

Cool Hand...
by CoolHandLuke
Wed Sep 21, 2005 2:37 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Hey Thanks alot eh! I appreciate you checking that out.

Check you PM's I will send you one next. :)

Cheers,

Cool Hand...
by CoolHandLuke
Tue Sep 20, 2005 11:21 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Ok I updated all the files again and still the same results. I have posted a link here to all the file changes I have made and some screenshots. If you ever have a sec could you check them for me?

Thanks,

COol Hand..

If not don't sweat it I will try some other mod

MyFiles


Thanks again.
by CoolHandLuke
Tue Sep 20, 2005 4:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Sub Catergory Rules
Replies: 7
Views: 403

So I have installed the Olympus mod. Althought it is still not working 100%

I know that the site I listed above does not have the Olympus mod. Does anyone know how to replicat that the way it is in the forum I used as an example?

Cheers,

Luke
by CoolHandLuke
Mon Sep 19, 2005 11:15 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Yes, I am sure I went over those files and made all the appropiate changes. I will redo them either tonight or tomorrow just to ensure they are done correctly.

Here is a screen shot.

SCREENIE

Cheers,

Luke
by CoolHandLuke
Mon Sep 19, 2005 8:09 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] 'Olympus-Style' Forum Rules 0.7.0
Replies: 142
Views: 32587

Hi, I just installed .7 of this mod. Everything works execpt the rules are not showing up. I checked the database and they are entered in there. So that is when I click on the one area of my forum no matter what options I have turned on there are no rules showing up. However the forum stills works w...

Go to advanced search