Search found 7 matches

by Grashopr
Tue Sep 25, 2007 4:49 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.11] Resize Posted Images Based on Max Width
Replies: 344
Views: 130457

Re: [2.0.11] Resize Posted Images Based on Max Width

This mod doesn't work ok. So I installed this one. find this in bbcode.tpl it is only a part of file <!-- BEGIN img --> and replace with this <!-- BEGIN img --><img src="{URL}" alt="Image" title="Image" border="0" onload="if(this.width > screen.width-454...
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

Alright, I've already deleted the install directory, do they want the contrib out also?


and why couldn't it access the cfg file? Thanks again guys.
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

Let us see the "real" error. I do not know what to fix if I can't see the error. THANK YOU! I looked up that mod in google and pushed it to the correct file, and was returned with something I could actually use: Critical Error! message_die() was called multiple times. --------------------...
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

how can I get the 'real error' output?
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

re-uploaded everything in the includes folder, still failing with the same message. Any other ideas?
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

Deleted the install directory, still getting the same failure message. will Re-Upload everything in includes now.


Thank you for the quick replies
by Grashopr
Wed Oct 18, 2006 11:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Install Failure
Replies: 10
Views: 203

New Install Failure

I have installed three phpBB's and never had an issue. now I've built another, and this one is giving me the following failure after the install screen, when it should be taking me to the front page of the forum: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die...

Go to advanced search