Search found 9 matches

by sherkas
Mon Dec 01, 2008 4:26 am
Forum: [2.0.x] Convertors
Topic: Proboards/Invisionfree/ActiveBoards converters
Replies: 204
Views: 52157

Re: Proboards/Invisionfree/ActiveBoards converters

Is there no proboards converter anymore? Its not listed in the zip file anymore
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 4:33 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Resetting/removing templates?
Replies: 2
Views: 393

Resetting/removing templates?

I have a forum thats all messed up. it gives me the error:

Template->make_filename(): Error - file admin/index_frameset.tpl does not exist



So should I just remove all my templates or how do I reset it without being able to get into admin tab?

(I couldn't find the missing index)
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 4:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error creating new session
Replies: 4
Views: 421

Ok fixed it all thanks again! However now a new problem. Its all restored and looks identical. However when I go to login it takes me to my other site. www.bajax.uoxcl.com/forums/ Thats my NEW site... it takes me to my old one... www.ryzama.com/forums/ How do I fix it? I tried clicking on administra...
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 3:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Error creating new session
Replies: 4
Views: 421

Error creating new session

www.bajax.uoxcl.com/forums/ subSilver template. No mods. php 2.0.17 Version of PHP: sherkas_bajax localhost I installed this successfully I followed instructions for myWEBSQL or something for backing up and restoring databases? I followed it exactly, It restored successfully however now when I go to...
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 2:49 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Install successful, error afterwards... forums dont work.
Replies: 10
Views: 255

Thanks it works now.

What happened was the subSilver.cfg file name got lowercased (by me)

the folder uploaded subSilver and everythign else was fine except that one file was lowercase.

Thanks for the support!
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 2:43 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Install successful, error afterwards... forums dont work.
Replies: 10
Views: 255

No I didn't.

Deleted them now and got this error:


phpBB : Critical Error

Could not open subSilver template config file

DEBUG MODE

Line : 361
File : functions.php
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 2:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Install successful, error afterwards... forums dont work.
Replies: 10
Views: 255

www.uoxcl.com/forums/ No templates No mods Port of phpBB? Whats that... fresh install is what im doing. Version: 2.0.17 php version: 4.3.11 mySQL 4.0.25-standard Host: ? No idea... localhost? I am installing this myself Not a upgrade, full install fresh. Breifly checked the forums for any related to...
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 2:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Install successful, error afterwards... forums dont work.
Replies: 10
Views: 255

Nothing, fresh install from this site.

phpBB-2.0.17.zip
by sherkas
Wed Sep 21, 2005 2:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Install successful, error afterwards... forums dont work.
Replies: 10
Views: 255

Install successful, error afterwards... forums dont work.

I get this error: message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php? Install went fine, no errors reported. Clicked the finish button and got this. When I try to access login.php it gives this error too. MySQL version is 4, server DOES su...

Go to advanced search