Search found 8 matches

by MrBad
Thu Oct 20, 2005 5:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: php 5 - posting problem
Replies: 9
Views: 1682

This version of phpbb isnt meant to be used with php5 so thats why you are having this problem. Somebody here has had the same problem and did the following code changes with success. It may or may not work for you. If you do try it please let us know if it worked. Code: OPEN admin/admin_ug_auth.ph...
by MrBad
Tue Oct 18, 2005 9:20 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Extended Private Message Notification
Replies: 142
Views: 43489

is it possible to link directly to new PM instead of inbox?
by MrBad
Thu Oct 13, 2005 4:23 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

Guys! i am trying to install this MOD for 5th time... i am sure about i am doing everything OK. same bug all time. please explain me which file is responsible for displaying attachments in viewtopic? is it possible, that my style use a different constants comparing to subsilver? maybe i have to corr...
by MrBad
Mon Oct 10, 2005 5:36 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

for all those expeiencing problems with finding this line of code - unset($delete_type); } see my post on page 748 ;) MrBad - do you have any other MODs installed on your board? have you modified .tpl files for all the templates you have. Have you upgaded to 2.0.17 yet? post back thx :) I have more...
by MrBad
Sun Oct 09, 2005 5:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

a lot of people has the same problem... Okay ... I lied a little bit. The attachment boxes show up in the private messages but not in the topic reply or new topic pages. Shouldn't the includes/functions_post file be modified for it to show up? The instructions don't have any modifications to this fi...
by MrBad
Fri Oct 07, 2005 8:36 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

Having a wee problem with integration into a Cobalt 2.0 skin. I appear to have 2 attachment areas when posting. (See piccy) This is causing 2 identical attachments to be attached to each post,which I obviously don't want. It works fine with subsilver but goes a bit loopy with Cobalt. Any ideas wher...
by MrBad
Sun Oct 02, 2005 11:27 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

i understand that not everyone use my template, but show me the way to search to solution, in which files? my -> problem <- here the one who find the solution will have an eternal statue http://worms.org.ua/forum/images/smiles/statue.gif i can even give administrator rights to the person who can hel...
by MrBad
Sat Oct 01, 2005 6:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2268069

I have just one problem with this MOD :cry: it wan't work with a Cobalt 2.0 template the problem is the following: i can upload files, see message previews with attachments, but when i am posting message attachment wan't be shown. i can see attachments in PM's anywhere, but not in topic preview. i a...

Go to advanced search