Search found 20 matches

by Jaddon
Mon Apr 28, 2008 4:42 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin password not working
Replies: 2
Views: 104

Re: Admin password not working

I do have access to phpmyadmin thank you so much for your help! :)
by Jaddon
Mon Apr 28, 2008 4:30 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Admin password not working
Replies: 2
Views: 104

Admin password not working

I updated and converted my forums to phpbb3.1 as the directions said I disabled my old board before doing the convert. Now when I go to the updated phpbb3.1 and try to login it will not let me says I am using the wrong username or password. I know I am using the right password and I tried many times...
by Jaddon
Thu Dec 01, 2005 1:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] Admin Email notification on New Registration
Replies: 168
Views: 51779

:D Great Mod, installed easy with easymod and works great Thanks!
by Jaddon
Mon Nov 28, 2005 9:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

Need some help please. I installed this sub forum mod and it is working great. One problem that I am having is, when I have new topics/post on my board the icon for new topic/post is not showing up.

Does anyone know what I can do to fix this?

Thanks
by Jaddon
Fri Nov 25, 2005 5:20 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

I have the same problem after installing this mod - I see no difference and still do not have sub forums. :( Jaddon... after you've installed this MOD, when you first go into your Forum Admin/Management, everything DOES look the same, you will NOT immediately see the difference. But if you'll go ba...
by Jaddon
Thu Nov 24, 2005 2:08 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

Ok, sorted it out, but no options for sub menus, the forum management is the same, pulling my hair out here, can someone please tell me what I'm doing wrong? I used easy mod again to install and it just kept coming up with things it couldnt find, sorted them out, and no results. I have the same pro...
by Jaddon
Wed Nov 23, 2005 8:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

AuReUs ReCtoR wrote: ok :) can somebody help me?! :)


What do you need help with? Try to describe the problem that you are having.
by Jaddon
Wed Nov 23, 2005 4:51 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

## Instructions for use: to create a subforum, simply go to your admin panel->Forum Admin->Management. ## From there, click on the "Edit" link next to a forum, and select the parent (main) forum from the ## "Category / Forum" dropdown box. Thanks - I did see that in the install file but when I trie...
by Jaddon
Wed Nov 23, 2005 3:09 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

Hiya As I said I am a complete noob at this, I cannot find <!-- BEGIN forumrow --> at all, the nearest I can find is <!-- BEGIN row --> I did try altering that to forums row before you posted, but then EM picked up another error: Critical Error FIND FAILED: In file [templates/subSilver/index_body.t...
by Jaddon
Tue Nov 22, 2005 12:24 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.8] Usergroup Auto Join
Replies: 87
Views: 38966

I'm confused now, does this MOD work with phpBB 2.0.17?

Thanks,

Kerry



Ya it did for me, I had 2.0.17 when I installed this mod and now that I updated to 2.0.18 it is still working fine. :)
by Jaddon
Tue Nov 22, 2005 12:07 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

I'm using EasyMod to install this, its coming up with this error: FIND FAILED: In file [templates/subSilver/index_body.tpl] could not find: <!-- BEGIN forumrow --> I'm a complete noob at this, can someone help me please? I can help you with that - this happens often - when you have other mods alrea...
by Jaddon
Mon Nov 21, 2005 2:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 397285

I installed this mod with em with no problems but I can't figure out how to make the sub forums? There is nothing new in admin or in the forum Management there is nothing new. I am not getting any errors on my forum just can't figure out how to get the subs to work. Can someone please help me? Thank...
by Jaddon
Tue Oct 18, 2005 11:05 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Where can I download the subSilver Template?
Replies: 2
Views: 301

Thanks so much no wonder I could not find it listed in the styles. :) :lol:
by Jaddon
Tue Oct 18, 2005 4:27 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Where can I download the subSilver Template?
Replies: 2
Views: 301

Where can I download the subSilver Template?

I have looked everywhere and can not find the download for the subSilver, my copy is not working right and I need a fresh download. Can someone help me please? I even did a search for it and came up with nothing.

Thanks
by Jaddon
Wed Oct 12, 2005 8:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.8] Usergroup Auto Join
Replies: 87
Views: 38966

Does this mod let everyone join the group even guests who are not registered? In my forum I want only registered members to be able to join my groups.

While using this mod would I be able to set some groups to auto join and set some to still need the group mod approval?

Thanks for you help

Go to advanced search