Search found 59 matches

by leelo_x
Mon Nov 19, 2007 10:33 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

For the variables not working, are you using the default variables that I used originally in the template? yep..I am using the variables are they are listed in mod.php: {subject},{current_topic},{message},{replylink} and etc...(if that's what you mean). also here is how my mod files are installed: ...
by leelo_x
Thu Nov 15, 2007 7:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

I am not using the include thing in an index page.
Instead, I am accessing the news mod page by typing in http://www.mysite.com/forum/mod/mod.php into the browser. I changed all the stuff in the files also to access my page (as stated in the instructions).
shouldn't this work??
by leelo_x
Thu Nov 15, 2007 4:17 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

i have it in the directory forum/mod. It is not it my site's index.
Should it be in a different directory??
by leelo_x
Wed Nov 14, 2007 7:55 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

okay..i think i am starting to understand this...but I am still having problems... The variables I am placing in the template file are showing up as text and not messages, avatars..etc. For example, if I put {current_topic} in the template file where I want it, it is showing up as the text "{current...
by leelo_x
Mon Nov 12, 2007 4:59 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Forum
Replies: 374
Views: 37010

Re: [BETA] News Forum

leelo_x wrote:just realized i don't have 3.0 version.. guess there's no mod in development for 2.0?? No by me, I can give you the sql query to get the data from the board (2.0) database. Hi..if you could give me the sql query (and how to run it) for 2.0, that would be great! I currently have the "n...
by leelo_x
Mon Nov 12, 2007 3:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

thanks goodie, hasaan, cometx cruddpuppet and etc... all for your replies. one last question...what do I change to get the forum posts to actually show up on the page instead of having links to the posts via the "replys" link. Basically, I want the posts to all show up in order of posting when the p...
by leelo_x
Mon Nov 12, 2007 3:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: allowing img tag use?
Replies: 7
Views: 130

Re: allowing img tag use?

that's funny...when i post the image via another computer, the image loads.
Maybe there are some restrictions on my home computer that I am unaware of??

strange...
by leelo_x
Mon Nov 12, 2007 12:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: allowing img tag use?
Replies: 7
Views: 130

Re: allowing img tag use?

test
by leelo_x
Mon Nov 12, 2007 12:18 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: allowing img tag use?
Replies: 7
Views: 130

Re: allowing img tag use?

i am trying to post s flyer with .jpg extension. I am doing exactly what you told me with the image location. It works when i put the address in the browser so I know i have the right address for the image...but its not working when i place it inbetween the tags.
by leelo_x
Sun Nov 11, 2007 10:56 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: allowing img tag use?
Replies: 7
Views: 130

allowing img tag use?

okay..how do I allow images to be posted to my forum?? I have tried changing the permissions to allow html ane have added the "img "and "src img" tag in the list of allowable image tags (in the config panel). when i try to post an image via the path, no image is posting and I am getting the text <im...
by leelo_x
Sun Nov 11, 2007 9:17 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

Thanks goodie..
don't i need a config file for the index.php file though or do I change the permissions. I tried changing the html extension to .php and I get an error message :
Config file missing, or incorrect permissions!Stopping the rest of the page from loading!
by leelo_x
Sun Nov 11, 2007 6:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error message when posting pictures
Replies: 10
Views: 208

Re: error message when posting pictures

thanks.. appreciate the responses folks! :D I have looked over the file bbcode.tpl in my template/subsilver directory. To be honest I have no idea where to start in fixing the error. Hope one of you can help me out once again.. here's my error message: Parse error: syntax error, unexpected '<' in /h...
by leelo_x
Sun Nov 11, 2007 12:46 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error message when posting pictures
Replies: 10
Views: 208

Re: error message when posting pictures

I removed it and its still giving me an error message when i try to post an image. Is there anyplace i can get a replacement file. I still have 2.0.21..
by leelo_x
Sat Nov 10, 2007 11:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error message when posting pictures
Replies: 10
Views: 208

error message when posting pictures

HI. I am getting a strange error mesage when i try to post pictures using the "Img" tag. It comes up only when i post images and not just text. Here is the error message... Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home2/potentia/public_html/forum/includes/bbcode.php(61) : eval()'d code on line ...
by leelo_x
Fri Nov 09, 2007 11:24 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] News Mod
Replies: 296
Views: 40647

Re: [RC] News Mod

2 questions.. 1) how do I get the forum id? 2) Also, please tell me whether I am doing this right... I uploaded the mod folder to my forum root and left the name of the folder as "mod". I also left the mod.php name the same. I updated the config file with all my information and uploaded. Afterwards,...

Go to advanced search