Search found 12 matches

by Nitrocharged
Tue Feb 21, 2006 3:36 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login error after upgrade and DB restore
Replies: 2
Views: 102

That fixed it! :-)

That really makes sense - thanks for the heads up. The moment I read it a bell went off as to which file I was uploading from on my comp.

And - sure enough it now works, too many hours in front of the Comp.

Thanks Robert - and thanks for the quick reply too. It is much appreciated.
by Nitrocharged
Tue Feb 21, 2006 2:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login error after upgrade and DB restore
Replies: 2
Views: 102

login error after upgrade and DB restore

Error in obtaining userdata DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'user_login_tries' in 'field list' SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_login_tries, user_last_login_try FROM phpbb_users WHERE username = 'nitro' Line : 65 File : login.php I am getting this ge...
by Nitrocharged
Thu Nov 24, 2005 1:16 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

error: Fatal error: Call to undefined function: get_formatted_dirsize() in /home/idealbod/public_html/members/admin/admin_attach_cp.php on line 350 Everything else works except for the attachments 'control panel' showing up in Admin. I get the above error instead. I did a complete copy and paste of ...
by Nitrocharged
Fri Oct 14, 2005 7:34 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

mosport, cherokee: I finally got it to work by manually changing the files one by one. Using the pre-modded scripts didnt work. Now that I know I can get it to work on 2.0.17, will this work in version 2.0.4 ? I dont quite get how the version numbering system works with the phpbb :oops: You should s...
by Nitrocharged
Fri Oct 14, 2005 12:29 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Thanks Cherokee :)
I'll do it based on the link content you supplied and see how I go.
I will post my results. I appreciate your help. :D

Gimme a while as I have to do some other work tasks before getting back to this mod.
by Nitrocharged
Thu Oct 13, 2005 11:31 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

I started by adding this mod to a bare 2.0.17 test board. The board is installed on w2k3, IIS6, sql2k, php4. I use EasyMOD. I only have SubSilver template. I had one, well documented error where unset($delete_type); no longer has a closing brace right after it. I put the [ AFTER, ADD ] code right a...
by Nitrocharged
Thu Oct 13, 2005 2:50 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Ok - I did a manual install but used the premodded scripts. The forum still works this time so those scripts folder content must be the factor but the Admin attach_mod areas don't work and the function to add attachments doesn't appear in the main forum to allow to attach etc. Logging into admin and...
by Nitrocharged
Thu Oct 13, 2005 2:14 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Re: OH MY GOD IT WORKED!

wow! 8O 8O im sooo shocked. this is the first of many mods that i have gotten to work. @ IFATCA and BsK_sToRm. if you were having the same problems as me i can tell you how to fix it. origionally, i only uploaded the files in the contrib/php_attach_mod directory. you need to upload those, but there...
by Nitrocharged
Thu Oct 13, 2005 1:11 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

My own server. I tried both the easymod way last night and this morning tried the manual install using the premodded scripts. (which again gave the same error - something about line 290 on an include script - sorry for not saving it) I am now wiping out and reinstalling again to try the manual scrip...
by Nitrocharged
Wed Oct 12, 2005 11:50 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Mosport, I installed a fresh forum 2.0.17. I then installed easymod. The I made the changes in attah_mod as directed via the link you suppled and installed that - at which point the entire forum crashed and I had to wipe it all out and reinstall. This is really giving me grief which sucks because mo...
by Nitrocharged
Wed Oct 12, 2005 7:02 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Thanks Mosport.

I still need an answer for the 2.0.4 if anyone could help or should I upgrade to the current version for that forum? (as it is a clients forum)
by Nitrocharged
Wed Oct 12, 2005 5:15 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2266802

Similarly, I have just installed phpbb2.0.17 - will this attach_mod work for this version of the board?

Also, I tried to install this mod on version 2.0.4 and it wouldnt go. Is it suitable for that version and therefore just finger trouble my end?

Thanks,
Nitro

Go to advanced search