Search found 64 matches

by lele710
Sat Apr 19, 2008 5:13 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Board3 Portal 1.0.2
Replies: 613
Views: 72125

Re: [Beta] Board 3 Portal 0.2.1

avaren wrote:Lele710: You haven't done the file edits, specifically the ones in includes/constants.php.
Thanks...works :D
by lele710
Fri Apr 18, 2008 10:50 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [MODDB] Board3 Portal 1.0.2
Replies: 613
Views: 72125

Re: [Beta] Board 3 Portal 0.2.1

After upgrade i have this error message: SQL ERROR [ mysql4 ] Table 'ilmiofor_phpbb5.PORTAL_CONFIG_TABLE' doesn't exist [1146] An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists. I have tried to reinsert tables in mysql but problem persist....
by lele710
Mon Mar 24, 2008 11:49 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.2)
Replies: 33
Views: 6844

Re: [Beta]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.1)

For same template don't works :cry:

Why this?
by lele710
Mon Mar 24, 2008 11:07 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.2)
Replies: 33
Views: 6844

Re: [Beta]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.1)

Very nice :D

Works perfectly ;) .

There is another bug.

If name of category contain word "forum" there is a error messagge that tell:

Forum doesn't exists.

Are you able to fix it?

Thanks
by lele710
Sat Mar 15, 2008 4:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Search box
Replies: 2
Views: 158

Re: Search box

Thanks for your reply...

I have many subdomain with phpbb3.

Code that provide google need to add one by one url of subdomain.

Is there a way to write a string that replace http://sub.domain.com?

Example: http://{FORUM}.{DOMAIN}


Thanks in advance
by lele710
Sat Mar 15, 2008 12:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Search box
Replies: 2
Views: 158

Search box

Hello,
how can i replace standard search box with google search box?

Thanks
by lele710
Thu Feb 07, 2008 11:05 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.2)
Replies: 33
Views: 6844

Re: [Beta]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.0)

Igor.I wrote:
lele710 wrote:Problem is with login and when try to enter in ACP
What is the problem? Haven't noticed anything strange actually.

Yes install it and after try to enter in ACP ;)
by lele710
Thu Feb 07, 2008 9:54 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.2)
Replies: 33
Views: 6844

Re: [Beta]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.0)

Igor.I wrote:
lele710 wrote:This is good script...

The only one problem is that don't support SID :(
What is the problem with this?

Problem is with login and when try to enter in ACP
by lele710
Wed Feb 06, 2008 9:22 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.2)
Replies: 33
Views: 6844

Re: [Beta]Simple SEO Mod for PHPBB3(0.1.0)

This is good script...

The only one problem is that don't support SID :(
by lele710
Sat Feb 02, 2008 8:47 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

The only problem if i put it before beginelse is that banner is showed BEFORE first topic and not after...
by lele710
Sat Feb 02, 2008 3:52 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

You placed the ad_banner.html in the BEGINELSE, this is why it’s not working. And where is correct position for <!-- IF postrow.S_FIRST_ROW --><!-- INCLUDE ad_banner.html --><!-- ENDIF --> ? I know that support is only for subsilver2/prosilver but is a good idea give ability this mod to works for A...
by lele710
Fri Feb 01, 2008 9:39 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

Highway of Life wrote:
lele710 wrote:Ok here is my viewtopic_body.php:
[...]
And ads isn't showed....

Same file is in subsliver2 template and works fine :cry:
Okay, but that didn’t answer my question.
Did you try those suggestions for getting it working?
Yes but don't works
by lele710
Fri Feb 01, 2008 7:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

Ok here is my viewtopic_body.html: <!-- INCLUDE overall_header.html --> <!-- IF S_FORUM_RULES --> <div class="forumrules"> <!-- IF U_FORUM_RULES --> <h3>{L_FORUM_RULES}</h3><br /> <a href="{U_FORUM_RULES}"><b>{L_FORUM_RULES_LINK}</b></a> <!-- ELSE --> <h3>{L_FORUM_RULES}</h3><br /> {FORUM_RULES} <!-...
by lele710
Fri Feb 01, 2008 3:25 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

Highway of Life wrote:
lele710 wrote:For example in style etech in viewtopic_body.html i have searched for:

Code: Select all

<!-- END postrow -->
and before i have added:

Code: Select all

<!-- IF postrow.S_FIRST_ROW --><!-- INCLUDE ad_banner.html --><!-- ENDIF -->
Okay, yes... that seems right. :)

Yes...but don't works :cry:
by lele710
Thu Jan 31, 2008 9:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Advertisement MOD 1.0.B1
Replies: 267
Views: 54521

Re: [BETA] Advertisement MOD 1.0.B1

In subsilver2 and prosilver works fine but in serenity, acidtech, etech and avalon nope... How can i fix that? By making it work. ;) Alternatively, you could give me details on how it does not work. For example in style etech in viewtopic_body.html i have searched for: <!-- END postrow --> and befo...

Go to advanced search