Search found 17 matches

by hobbes487
Mon Feb 06, 2012 4:58 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO MOD showing incorrect extension on page number links
Replies: 3
Views: 237

Re: SEO MOD showing incorrect extension on page number links

I got the mod from here: http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?t=691165 but the thread is locked so I couldn't post there.
by hobbes487
Mon Feb 06, 2012 5:29 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: SEO MOD showing incorrect extension on page number links
Replies: 3
Views: 237

SEO MOD showing incorrect extension on page number links

I just installed the SEO MOD on my forum and it is working great except for one thing. The page number links on the view forum page have an extension of .php instead of .html. This leads to a 404 error. The page number links within the topic work fine, it is only happening on the forum overview. Can...
by hobbes487
Tue Aug 23, 2011 3:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restricting emails and usernames not working
Replies: 3
Views: 190

Re: Restricting emails and usernames not working

The site is www.opensourceautomation.com

The user is XrushKacqwWWd and he will post in any forum. I normally jusr delete the user and all of his posts, but he somehow is able to sign back up even though i disallowed the username. This time i decided to just delete his posts and then ban him.
by hobbes487
Mon Aug 22, 2011 10:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Restricting emails and usernames not working
Replies: 3
Views: 190

Restricting emails and usernames not working

I have a phpBB site with version 3.0.9. I have been able to cut out all spammers except for this one reoccurring user. I have tried everything from banning IP, disallowing usernames and banning email addresses, but the same user is somehow able to re-register and it is always using the same username...
by hobbes487
Sat Feb 05, 2011 10:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Search not working - redirects back to board index
Replies: 3
Views: 236

Search not working - redirects back to board index

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.8 What is your board's URL? http://www.opensourceautomation.com/forum Who do you host your board with? Siteground How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a con...
by hobbes487
Mon Nov 07, 2005 6:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: moving my forum to a new host
Replies: 1
Views: 63

moving my forum to a new host

I am moving my site from my own sever to a remote one. Do i need to reinstall the forum on the new server and then do a restore to get everything moved over? I have made a lot of modifications and I am afraid that if i reinstall i will loose them all. Is this the only way to move my forum to another...
by hobbes487
Tue Oct 25, 2005 6:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

does anyone host their forum themselves that has had problems sending email? I tend to think that at least part of the problem has something to do with how i have set my server up and not phpbb. Does anyone know about running a server and being able to send email from it?
by hobbes487
Fri Oct 21, 2005 8:06 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

I tried using my gmail account too and i got the same error. Is there something we need to configure in out php.ini file?
by hobbes487
Fri Oct 21, 2005 3:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

Is it possible that my problem with the mail send is that i have php5 running on my server?
by hobbes487
Fri Oct 21, 2005 12:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

do you know if this will work with gmail? (smtp.gmail.com)
by hobbes487
Fri Oct 21, 2005 12:22 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

Does nobody have any ideas about what could be worng or how to fix it? It seems like there are a lot a people that have the same problem.
by hobbes487
Thu Oct 20, 2005 11:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: gmail as external SMTP server?
Replies: 6
Views: 216

gmail as external SMTP server?

does anyone know if it is possible to use gmail as the external smtp server for sending email?
by hobbes487
Thu Oct 20, 2005 11:17 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

were you using an extrenal SMTP server or the mail funtion before it stopped working?
by hobbes487
Thu Oct 20, 2005 10:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation doesn't work...
Replies: 32
Views: 1685

i am having the same problem. :( I am hosting my forum myself so i am wondering if i have to set up a mail server or maybe make some modifications to a config file?

Go to advanced search