Search found 30 matches

by stavatars
Wed Aug 23, 2006 3:43 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

I had to uninstall and reinstall my forums through fantastico because I couldn't make heads or tails of the patch. So I reinstalled them that way, tried to reinstall the mod, and got an error. It reads: Fatal error: Call to undefined function: dss_rand() in /home/stavatar/public_html/forums/includes...
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 6:29 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Well, I feel like an idiot... that's all it took?
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 6:18 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

No, I don't.
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 4:38 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Yes, I checked them all all over again, including the php files, and then executed it.
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 4:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

I did as you said, and reinstalled everything, but I still got errors when I tried to reinstall it. This came up on Install.php Warning: main(./../extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/stavatar/public_html/forums/attach_mod/install/install.php on line 17 Warning: ...
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 3:39 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Thanks. I really appreciate it.
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 3:09 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Well, it seems I didn't install it on SubSilver after all. I can view them just fine, but none of them will let me upload. I just get that error message.
by stavatars
Sat Jul 15, 2006 1:49 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Hey. I installed this mod successfully on my forums a few days ago. I only had two skins then, though, LCARS and the SubSilver. I installed two more skins successfully. I then tried to install this mod on those skins without success and can't figure out where I went wrong. I edited all the files in ...
by stavatars
Fri Jul 14, 2006 3:54 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

Nevermind I was having a duh moment. It was under DOC for DOCuments. DUH!
by stavatars
Fri Jul 14, 2006 3:52 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230493

I think there is something left out of my copy. I have neither the user guide nor the install.txt file. And I downloaded it off this site. I don't have either of those files and have been through the entire folder. I wanted to add it to a couple of skins on my forum. Without those two documents, I h...
by stavatars
Sun Jul 09, 2006 2:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: New Version of phpBB and Mods?
Replies: 3
Views: 173

New Version of phpBB and Mods?

Do the Validated mods being offered here still work with the lastest 2.x version? I was waiting until they were perfected, and now there's a version 3.0 beta out! Do they still work with the latest 2.x?
by stavatars
Fri Jan 13, 2006 4:33 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.13] SpellingCow Spell Checker
Replies: 574
Views: 122158

I would have liked to continue using it, however it makes it impossible for people to register on my forums now, because there is a T_PARSE error on line 154 of usercp_register: unexpected ',' or ')'. I have tried every single thing I can think of. It doesn't work. Your mod just plain does not work....
by stavatars
Tue Dec 20, 2005 7:59 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Watched Topics List
Replies: 203
Views: 101740

Can you watch WHOLE FORUMS for replies?
by stavatars
Wed Nov 30, 2005 1:32 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 467562

Are we ever going to get support for this mod?? :cry: :cry: :cry:
by stavatars
Mon Nov 28, 2005 10:11 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 467562

Hey, I got a similar problem to two people, but a little different. It's with the forum index page. I don't want to have to take out this mod, because it's awesome, but if I can't get it to work within two weeks, I'll have to. My error reads much the same with one small difference. General Error Cou...

Go to advanced search