Search found 51 matches

by t0mc4t
Fri Dec 04, 2015 1:35 pm
Forum: Extension Requests
Topic: Image Watermark
Replies: 44
Views: 3195

Re: Image Watermark

Hello,

Need this extention too.. any news about this?
Thanks.
by t0mc4t
Mon Jul 13, 2009 6:19 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: User Blog Mod
Replies: 382
Views: 64845

Re: User Blog Mod

Hallo,

Nevermind.... got the file.. :)
Will try to install it now.. hope it works...
by t0mc4t
Mon Jul 13, 2009 1:18 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: User Blog Mod
Replies: 382
Views: 64845

Re: User Blog Mod

Hello,

I have tried to download the file several times, but it always failed... in around 6% it stopped..
Any idea why it happend?
Thanks..
by t0mc4t
Sun Apr 05, 2009 9:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: problem for inserting OpenX advertizings in phpbb3
Replies: 2
Views: 969

Re: problem for inserting OpenX advertizings in phpbb3

Hello,

On which app is the IP forbid? From phpBB or Openx?
I do have the exact problem.. My ads won't show up in phpBB.
Thanks..
by t0mc4t
Sun Dec 14, 2008 2:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello, Thank you for the information.. May I know which parameter is that (srcipt execution). Is it at MySQL configuration or Apache configuration? Thanks... Based on your experience, what is the posibilty of the problem? Just my suggestion, ask your hoster what a time quote for scripts execution ha...
by t0mc4t
Sat Dec 06, 2008 10:56 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello,

Anyone please...?
Thanks...
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 4:33 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello T50, Thank you for the respond.. Would you please kindly (If you know), let us know actually what are the modules of apache or particular setting of php that needed to make this rebuild works? I believe we are using the latest version 5 of MySQL if we are using the cPanel control panel as I'm ...
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 10:19 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello,

Glad that I'm not the one who has this problem...
Any solution except copy from last version?
Thanks...
Ricardo Lucas wrote:Yes Tomcat! You right...

The index search restart and never finish.
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 4:59 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello, All parts restarted. For example just now I start a new indexing.. It was until : All posts up to post id 600 have now been indexed, of which 453 posts were within this step. The current rate of indexing is approximately 21.5 posts per second. Indexing in progress… And then back again: All po...
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 4:31 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello T50, Ups.. I'm sorry, I don't realize/understand your sentence.. :) Here I copy the message : ============================================= All posts up to post id 500 have now been indexed, of which 222 posts were within this step. The current rate of indexing is approximately 4.9 posts per s...
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 3:37 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello,

Anyone please??
Thanks...
by t0mc4t
Fri Dec 05, 2008 12:28 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello, My search rebuild keep restarted... After 700 post, then back again to 100... or after 300, then back again to 100. Anyone has the same issue like me? I can't finish the search rebuild. :( May I know what value do you put to the common word threshold, min and max characters option? Thanks all..
by t0mc4t
Thu Dec 04, 2008 12:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3
Replies: 48
Views: 7590

Re: Rebuild Search Index after upgrading to 3.0.3

Hello, Currently I have the same issue. I just deleted the search index and want to rebuild it, but it took very long time to move forward. I only got around 1000 topic in about 15 minuts, but it then back again to 100.. Does anyone has the same issue? My site statistic is Total posts 226233 | Total...
by t0mc4t
Fri Sep 12, 2008 1:15 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Chat
Replies: 1728
Views: 273074

Re: [RC] AJAX Chat

Hallo,

I have "ChatBot: Error: Connection status: 503" on my chatbox.
Also it seems that the AJAX (auto reload the message) doesn't work.
Anybody has the same issue like me? Please help me...
Thanks...
by t0mc4t
Sat Jan 05, 2008 5:15 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: [REQUEST] phpBB 3 WAP interface
Replies: 11
Views: 2879

Re: [REQUEST] phpBB 3 WAP interface

Hai2...

I want to have this feature too... Anyone has it?

Go to advanced search