Search found 274 matches

by loco63
Sun Nov 12, 2006 12:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: what would you like to see changed in phpbb ??
Replies: 1
Views: 172

what would you like to see changed in phpbb ??

ive been thinking about this for a little while now. i love phpbb, it works great but obviously....like any other forum, it has its issues. i have problems with the forums that i have never been able to correct. for instance, the cookie issue. my users have to constantly log in. ive even lost member...
by loco63
Mon Nov 06, 2006 1:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Downloading MODs
Replies: 17
Views: 1472

ahhhhhh. now i got it.

thanks......works like a charm :D
by loco63
Mon Nov 06, 2006 1:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Downloading MODs
Replies: 17
Views: 1472

i dont know about that. i have tried multiple associations, power dvd, notepad and crimson editor. none of them change a thing. still wants to download instead of open.
by loco63
Mon Nov 06, 2006 1:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Downloading MODs
Replies: 17
Views: 1472

and i just dont understand this at all. when i click on open, it starts a 5 second timer that says "the requested file will be downloaded in 5 seconds". once the 5 seconds is up, it errors and says it cant download.
by loco63
Sun Nov 05, 2006 10:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Downloading MODs
Replies: 17
Views: 1472

yes. it still tries to download a file instead of simply opening it.
by loco63
Sun Nov 05, 2006 10:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Downloading MODs
Replies: 17
Views: 1472

i hate to say this, but im glad someone else is having the same problem. i cant download them either. :(

i get a message that says

"internet explorer cannot download "filename.mod" from phpbb.com"
by loco63
Sat Nov 04, 2006 8:03 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: users unable to register
Replies: 7
Views: 348

sorry to bump, been all day.
by loco63
Sat Nov 04, 2006 3:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: users unable to register
Replies: 7
Views: 348

users unable to register

recently someone attempted to upgrade my board from .19 to .20. the upgrade failed and i restored all original files. now for some reason, users are unable to register. i have tested it myself and it appears that when visual confirmation is on, users can enter profile information but when they submi...
by loco63
Mon Oct 30, 2006 2:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: help downloading a mod please
Replies: 3
Views: 185

help downloading a mod please

for some reason im never able to download mods from this site.

im trying to get Easy BotStopper by battye. every time i click on the link, it simply bombs out on me. can someone please post a working link for this mod ??
by loco63
Wed Oct 25, 2006 11:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

wow.....something is realy amuck. should i reupload my original files at this point ??
by loco63
Wed Oct 25, 2006 11:19 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

any new ideas for me ? im really lost....

thanks. :(
by loco63
Wed Oct 25, 2006 1:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

which files ?
by loco63
Wed Oct 25, 2006 1:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

by loco63
Wed Oct 25, 2006 1:27 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

im very sorry. i got a bit ahead of myself Your phpBB board URL: http://www.low-riders.com/forums Template(s) used: ca_classic Any and all MODs: attachment, redirect page, calander Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB: 2.019 Version of PHP: ?? Which database server and version: mysql3 Hos...
by loco63
Wed Oct 25, 2006 1:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank login page after upgrade.....help
Replies: 15
Views: 912

blank login page after upgrade.....help

in the process of upgrading from 2.19 to 2.20. all code edits are complete and re-uploaded to the server. after uploading, everything seems to be functioning with the exception of the search page and log in page. anytime you try to log in to the forums, the page just goes blank. same with search. an...

Go to advanced search