Search found 39 matches

by MissE
Wed Oct 25, 2006 12:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: SQL error?
Replies: 1
Views: 111

SQL error?

My forum just crashed for no reason. Any time I attempt to navigate to a page i get this: Could not query forum moderator information DEBUG MODE SQL Error : 1030 Got error 12 from storage engine SELECT aa.forum_id, u.user_id, u.username FROM phpbb_auth_access aa, phpbb_user_group ug, phpbb_groups g,...
by MissE
Sat May 27, 2006 5:25 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

*bows down in supplication*
you sir, are a scholar and a gentleman. It worked like a charm.
Thankyou very very much!!!
by MissE
Sat May 27, 2006 5:12 am
Forum: General Discussion
Topic: Why did you open your own forum?
Replies: 254
Views: 87249

The community that was home sadly shut down and all us Buffy net geeks needed somewhere to go, so I started a forum :D
by MissE
Sat May 27, 2006 4:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: new user registration help
Replies: 9
Views: 340

Administration -> configuration -> set 'enable account activation' to Admin.
by MissE
Sat May 27, 2006 4:24 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

sure, its www.whedonists.net

i can paste any files i need to if you want as well..
by MissE
Sat May 27, 2006 2:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

Hey, Thanks Robert! you solved half my problem. The option to enable is now back where it should be in the configuration screen. However, i still cant get it to show up on my template, which is still super weird because the identical template is working just fine on my other forum, with the option e...
by MissE
Fri May 26, 2006 3:29 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

nope, still havent fixed it. its very very frustrating, my posters are really annoyed and i dont know how to fix it. so please, please if anyone has a suggestion, im willing to try anything!
by MissE
Thu May 04, 2006 2:46 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Members cannot delete their own posts
Replies: 1
Views: 166

If their post has been answered then it automatically becomes undeletable by anyone except admin or mods. It has to be the most recent post in a thread for them to be able to delete it themselves. I asked about a mod to change this a while back but there didnt seem to be one. On my forum i now get m...
by MissE
Thu May 04, 2006 12:42 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

*gently bumps* me again.. sorry to bug people, but im on the veryge of just reinstalling the original phpBB files to fix thing and i really dont want to have to, with the MODs I've added. I dont understand it, I have gone through all the PHPBB files and checked that the ones that have been modified ...
by MissE
Wed May 03, 2006 4:03 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

Hey, sorry to bring this up again, but I just cant get it to work. I still have one forum that allows aotu log in and one that doesnt and they are, for all intents and purposes, identical. i have even downlaoded all files for the template from the one that works and uploaded to the one that doesnt a...
by MissE
Fri Apr 28, 2006 6:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

haha no worries! I so appreciate your help :D
I'll give this a go!
by MissE
Fri Apr 28, 2006 6:50 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

silly question... the 2 bits of code you have posted above, they are both for login_body.tpl, yes? the second bit of code i can find in that file but nothing vaugely respembling the first...
by MissE
Fri Apr 28, 2006 6:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

now im totally confused. none of the code that im to look for in that file exists in the ones on either forum, yet one forum has the option for auto login and the other doesnt.. im just feeling dumb now!
by MissE
Fri Apr 28, 2006 6:11 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

:D thankyou for this, im really daft though... what file am i sticking that in exactly?
by MissE
Fri Apr 28, 2006 6:06 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Automatic Log In prob? - All fixed!
Replies: 21
Views: 986

hmmm thing is, of the 2 forums with the exact same skin, one is showing the feature and the other isnt?

Go to advanced search