Search found 18 matches

by willsteele
Fri Dec 23, 2005 6:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page
Replies: 11
Views: 537

As far as I can tell, everything is good now. Thanks for all your help everyone! (So much to learn!)
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 6:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page
Replies: 11
Views: 537

Okay...I'll do that and see where I get.
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 5:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page
Replies: 11
Views: 537

URL: http://wls3.com/phpBB2 Template(s) used: ?? Any and all MODs: none Do you use a port of phpBB: ?? Version of phpBB: 2.0.18 Version of PHP: 4.0.12 Which database server and version: unknown (they don't make it public) Host: ipowerweb.com Did someone install this for you/who: self Is this an upgr...
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 2:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page
Replies: 11
Views: 537

Sorry for not replying sooner. I had struggled with this thing for hours last night and couldn't make any more progress so I crashed...here are questions with my answers: ------------ igeoffi: Do you mean you get a 404 error on login/logout? Yes. ------------ m3zzr: i think he needs to run the auto ...
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 2:50 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: installation problem
Replies: 4
Views: 326

Sorry for not replying earlier! I was up late trying to resolve the problems last night and just got back up to get to this.

It was 'localhost'. I chatted with my host and they managed to help me find that. Thanks for the replies.
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 6:14 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: blank search results page here on the forum?
Replies: 1
Views: 62

blank search results page here on the forum?

http://www.phpbb.com/phpBB/search.php?mode=results

Anyone else get this or am I entering too little (wrong) data?
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 6:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page
Replies: 11
Views: 537

After new 2.0.18 install, registered members hit 404 page

I recently did an install. I set up so an smtp bounces out the new username and password. Works great, but after I login there are no resources located. Someone else might have seen this before: http://wls3.com/phpBB2
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 4:37 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: installation problem
Replies: 4
Views: 326

This is the reply I keep getting....

phpBB : Critical Error

Could not connect to the database
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 4:35 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: installation problem
Replies: 4
Views: 326

installation problem

I've got a new phpBB I'm installing with the .18 version. I exported my table structure from a .13 setup and am trying to connect to that database. I keep getting unable to connect. I know it's simply a problem getting fields correct in the setup. This is what I'm trying on the following fields with...
by willsteele
Fri Dec 23, 2005 3:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Updating phpBB on remote hosting site
Replies: 1
Views: 83

Also, I'm getting a screen on my registration page from time to time.
by willsteele
Thu Dec 22, 2005 8:59 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Updating phpBB on remote hosting site
Replies: 1
Views: 83

Updating phpBB on remote hosting site

I've got an older version of the bb and it's running live. But, I am having problems with logins. Apparently, upgrading solves some of these bugs, but I don't know how to go about doing a "hot swap" with a forum. Where would I look for info? Tips or advice would be greatly appreciated. I have export...
by willsteele
Thu Dec 22, 2005 3:38 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting rid of MD5 passwords or e-mailing subscribers
Replies: 11
Views: 132

Thanks, I'll work with the host to see if I can solve it.
by willsteele
Thu Dec 22, 2005 3:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting rid of MD5 passwords or e-mailing subscribers
Replies: 11
Views: 132

Okay, I'm curious to see what happens. I also am having problems where the request to host responds with no content (at least nothing visible) in FF.
by willsteele
Thu Dec 22, 2005 2:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting rid of MD5 passwords or e-mailing subscribers
Replies: 11
Views: 132

Considering I have no idea what MOD's are :oops: ...no. I was supposed to launch the site on Jan. 1 but the owner got impatient. Now I'm scrambling!

http://tinman.wls3.com/tintalk/index.php

Go to advanced search

cron