Search found 16 matches

by 00100100
Sat Dec 23, 2006 12:50 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

Thanx for the help guys, I fixed it, the problem was because I moved from a php4 to a php5 server (which I didnt know earlier) and hence one of the mods on the forums didnt work (the QBar one). There was a variable "$this" that should have been renamed to "$this_whatever" and tha...
by 00100100
Sat Dec 23, 2006 7:58 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

Ok, I fixed the cookies now, because I dont get redirected anymore on this link http://www.mandaeanyouth.org/forums/memberlist.php but now, like the http://www.mandaeanyouth.org/forums/ nothing comes up. So I did what battye suggested (I uploaded a new blank set of forums files with no mods) and IT ...
by 00100100
Sat Dec 23, 2006 1:07 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

So how does that help, and how did you find that link anyway? where is it stored so that I can change it?
by 00100100
Fri Dec 22, 2006 12:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

Yes
by 00100100
Fri Dec 22, 2006 12:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

Ok sure :-) Your phpBB board URL: the new server is at www.mandaeanyouth.org/forums/index.php Template(s) used: default Any and all MODs: (Its heavily moded but still working fine on old server) mod-simply_merge_threads, simple_quick_reply, mod-profilcp-200-1, mod-Qbar-101, mod-post_icons, mod-split...
by 00100100
Fri Dec 22, 2006 11:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Moved forums to another server
Replies: 10
Views: 674

Moved forums to another server

Hi there, I have recently moved my forums to another server. I transfered the forums files, then I imported the backup database to the new server successfully (after a hassle). I have changed the info in the config.php files to work on the new server. But other then that what else do I need to do? B...
by 00100100
Sat May 13, 2006 1:16 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MOD Logbook
Replies: 177
Views: 40183

Hi there, thanx for this great hack, u are going to save me headaches . I installed it manually today, and the functionality is perfect. There is a funny error though: I does not log all the forums, the old forum pages that have been greated few months ago are logged perfectly, but the forums that ...
by 00100100
Thu May 11, 2006 2:25 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MOD Logbook
Replies: 177
Views: 40183

Hi there, thanx for this great hack, u are going to save me headaches . I installed it manually today, and the functionality is perfect. There is a funny error though: I does not log all the forums, the old forum pages that have been greated few months ago are logged perfectly, but the forums that i...
by 00100100
Mon Apr 17, 2006 3:28 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 477835

thanx guys :)
by 00100100
Sat Apr 15, 2006 3:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpBB2.0.20: Problems with unicode characters
Replies: 14
Views: 1997

sanejane wrote: ok, you are right, with the above settings it doesn't work.
but if i try Disable HTML in this post: On it does work.


same for me ............. im having the same problem :?
by 00100100
Fri Apr 14, 2006 2:47 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Still problem with quotes in .20
Replies: 49
Views: 1317

ignore post above, problem fixed after looking at

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.ph ... 83#2090483
by 00100100
Fri Apr 14, 2006 2:45 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem with "Quote"
Replies: 8
Views: 1027

karlsemple wrote: Yes, there was a bug in the update you need to do this fix :)


open includes/functions_post.php

find

Code: Select all

$message = addslashes($message);
after add

Code: Select all

 $message = str_replace('"', '\"', $message);


Worked for me, thanx mate :D
by 00100100
Fri Apr 14, 2006 2:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Still problem with quotes in .20
Replies: 49
Views: 1317

By the way, I tried rolling back only the function_post.php file. The quotes still does not work, so aparently the bug is not in there afterall ? More likely in bbcode.php I have the same problem with quoting. The only modification i have on bbcode.php is: // [img]image_url_here[/img] code.. // Thi...
by 00100100
Fri Apr 14, 2006 2:09 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 477835

how important is the profile change in the 2.0.20 release? # #-----[ OPEN ]--------------------------------------------- # profile.php # #-----[ FIND ]--------------------------------------------- # Line 58 $chars = array( 'a', 'A', 'b', 'B', 'c', 'C', 'd', 'D', 'e', 'E', 'f', 'F', 'g', 'G', 'h', '...
by 00100100
Sat Dec 31, 2005 2:07 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Log Actions MOD
Replies: 2232
Views: 304247

Lobo_UU wrote:
Log Actions wrote:You have not yet delete the file install_tables.php : do it before trying to see this page.



i got this too inside the admin panal :?

Go to advanced search