Search found 16 matches

by Outi
Tue May 14, 2019 10:22 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Website automatically updated from 3.2.5 to 3.2.7
Replies: 5
Views: 274

Re: Website automatically updated from 3.2.5 to 3.2.7

Best way is to remove hosters Version and install your own.

Some hosters allow to change from 1-click-install to own Version.
by Outi
Tue May 14, 2019 10:18 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Thanks to all for the help.

@EA117
Yes, I will fix the both things asap (restore bug and template change).
And thx for your time to test.
by Outi
Tue May 14, 2019 2:13 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link does not work
Replies: 7
Views: 1474

Re: Link does not work

Maybe same problem ?! => viewtopic.php?f=556&t=2511531
by Outi
Tue May 14, 2019 2:10 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

@EA117 Thanks, I have now korrektet all broken links I found, so this problem is fixed for me at this time. Other problem: the internal restore function does not work, I found this in other posts in this forum. Error message: Information Die ausgewählte Backup-Datei ist ungültig. « Zurück zur vorher...
by Outi
Mon May 13, 2019 4:42 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Ok, here the results: 1. New links working with INTTEXT 2. New links definitively NOT working with TEXT or SIMPLETEXT 3. Not all but some old links are now correct displayed 4. Some links can be fixed with resave (edit and save post without changing something) 5. Some links can be fixed with resave ...
by Outi
Mon May 13, 2019 4:22 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Thanks, I will try it soon.

I changed from TEXT to SIMPLETEXT, but this did´t changed anything.
So I will test your tip with INTTEXT.

I will give Feedback in a vew minutes here.

But confusing: ist not on every link with TEXT or SIMPLETEXT
by Outi
Mon May 13, 2019 12:33 am
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Thanks for your time and informations and links. I deleted the bbcode [URL2] already over acp and recreated it completely new but error is not fixed. Ok, I now see, what you mean. The parsed HTML code does not show all tags. Now ist late in Germany (02:32am) and I will check the rest next day. Thx a...
by Outi
Sun May 12, 2019 11:36 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Hi EA117, thanks for your informations. The links worked till update to 3.2.7. I know that, because a few days before the last post #354 from 11th of May I wrote post #353 at 05th of May and after every posting of new versions from the linked Software, I check the links. In case of no difference bet...
by Outi
Sun May 12, 2019 10:55 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Update auf ein neues Image Version 3.45.7.20190511 über int. Updatefunktion installiert.
Änderungen: [URL2=https://github.com/jens-maus/RaspberryM ... 7.20190511]RaspberryMatic 3.45.7.20190511[/URL2] [Flagge]en[/Flagge]
by Outi
Sun May 12, 2019 10:31 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Re: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Hi, yes, here are links that are working: https://www.raspifun.de/viewtopic.php?f=46&t=85 Please see 1st post and scroll down a Little bit to section "(4) WLan Konfiguration (RaspberryMatic)". There are different working external links. Here in the same area last page: https://www.raspifun.de/viewto...
by Outi
Sun May 12, 2019 2:04 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7
Replies: 18
Views: 969

Link problem after update 3.2.5 => 3.2.7

Hello, my problem: I have updated from version 3.2.5 to 3.2.7 via Auto update. Now some (since update ??) links and all new links (external) don´t work, they only show text but are not clickable. Internal links via [url] code are working now after new "update". I did a new update via deleting "vendo...
by Outi
Sun Jan 01, 2006 12:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't login after installation.
Replies: 5
Views: 169

http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=228741&postdays=0&postorder=asc&start=360 First , use this: Auto Cookies MOD Then you and all your members MUST do the cookie dance: step 1. log out step 2. clear your browser cookie step 3. clear your browser cache/temporary internet files step 4. close y...
by Outi
Sun Jan 01, 2006 12:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Template differences from v. 2.0.11 to 2.0.19 ??
Replies: 5
Views: 146

Ok, thank you, I found it myself too ....

Its not so easy like the code changes, because its a little bit tricky to find out what is the change from the update and what is the change from the template.

The admin part I have finished, the othe pats will be changed soon.

Thanks and a happy new year.
by Outi
Sun Jan 01, 2006 8:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Template differences from v. 2.0.11 to 2.0.19 ??
Replies: 5
Views: 146

Ok, I only found the code change package for 2.0.18 to 2.0.19 ....
by Outi
Sun Jan 01, 2006 8:44 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Template differences from v. 2.0.11 to 2.0.19 ??
Replies: 5
Views: 146

Can I use this code changes packages on every version ??

I have a phpbb 2.0.19 with standard template and this SoftBlue template V2 in a version of 2.0.11 ....

Go to advanced search