Search found 11 matches

by XFile_2708
Thu Oct 12, 2006 12:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP Error: Sorry user does not exist since upgrade...?
Replies: 4
Views: 152

Have managed to resolve this - looking at the file that loads when choosing User Management it loads admin_users.php from the phpbb/admin folder. I had a backup of my forum before the upgrade to the latest version of PHPBB so copied admin_users.php and overwrote the current version... Hey presto - I...
by XFile_2708
Thu Oct 12, 2006 12:42 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP Error: Sorry user does not exist since upgrade...?
Replies: 4
Views: 152

Hi Jim - I generally do use FireFox but have also tested this with IE and get the same error...

Also would it really be trying to AutoFill a password when I'm just trying to view a users profile under User Admin/Management?

Everything worked fine with User Management until I did the upgrade....
by XFile_2708
Thu Oct 12, 2006 12:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: ACP Error: Sorry user does not exist since upgrade...?
Replies: 4
Views: 152

ACP Error: Sorry user does not exist since upgrade...?

Hi all... Since upgrading to the latest version of PHPBB I get an error when trying to access user profiles under the ACP. When typing in any username (including my own) under User Admin/Management I get an error 'Sorry, but that user does not exist.'. All other functions under ACP seem to work fine...
by XFile_2708
Thu Jan 12, 2006 11:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems ammending user details in Admin Panel
Replies: 4
Views: 239

Nice one thanks - mod implemented and problem resolved! :)

Cheers... Marcus
by XFile_2708
Thu Jan 12, 2006 7:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems ammending user details in Admin Panel
Replies: 4
Views: 239

Thanks Jim - you're right it does appear unique to Firefox as I've just tried the same in IE and it doesn't default in. However, I've tried the tools, privacy option that you mentioned but it still defaults my id and password in. Under IE I can upload the avatar but it shows every image as a broken ...
by XFile_2708
Thu Jan 12, 2006 6:23 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problems ammending user details in Admin Panel
Replies: 4
Views: 239

Problems ammending user details in Admin Panel

Hi, I'll try to explain this one as best as I can :) When I'm logged in as Admin to my forum I go into the Admin Panel and want to update a users profile for them via 'User Admin' and then 'Management'. I go into the users profile and for example want to add an avatar for them - however, the users p...
by XFile_2708
Thu Jan 12, 2006 6:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: back up
Replies: 2
Views: 79

Sounds like you are on a free server hosting package - I used to be on a free hosting server and the admin of the server wouldn't allow users to backup or take copies of their databases... I have since moved to Catalyst and can now backup my database etc without problems. You could try contacting th...
by XFile_2708
Wed Jan 04, 2006 11:48 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] ImageShack Mod
Replies: 96
Views: 56122

Worked perfect for me on ver 2.0.18 :)
by XFile_2708
Mon Jan 02, 2006 5:51 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Quick Reply
Replies: 254
Views: 104150

Installed this today on my forum (ver 2.0.18 ) and it worked first time... much easier to install than the Super Quick Reply mod (certainly for a newbie anyway) :)
by XFile_2708
Mon Jan 02, 2006 3:43 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Stop Post Count From Increasing
Replies: 287
Views: 106090

Managed to resolve it myself - for some reason I edited the ftp'd files on the server earlier... Have edited the necessary files offline - re ftp'd them and now see the option for no post count without problems :)

Got there in the end... 1st mod = +4hrs as opposed to <5mins :D
by XFile_2708
Mon Jan 02, 2006 12:04 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Stop Post Count From Increasing
Replies: 287
Views: 106090

Hi all, Newbie user here - just tried to install this mod for the 1st time... Have edited the relevant files and ran the install but it fails with: Running :: INSERT INTO phpbb_config VALUES ('no_post_count_forum_id', '') -> FAILED ---> Duplicate entry 'no_post_count_forum_id' for key 1 COMPLETE! So...

Go to advanced search