Search found 4 matches

by nm3210
Mon Aug 28, 2006 6:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: phpBB does'nt work after successfully installed
Replies: 29
Views: 1542

You guys are making this a bigger deal than it has to be. Most likely the problem with all of your forums is that there is something wrong in the database. I had this same problem and i found out that i was missing a few lines in my database. The language portion is found in table phpbb_config under...
by nm3210
Sun Mar 26, 2006 6:12 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396386

So I'll join in everyone's problems, mine is on the administration side of things, all that shows up are the categories but none of the forums: http://www.myriafx.com/nm3210/images/myriafxforums.JPG The code that i did is the same as the mod, so there isn't any point posting it, this would deal with...
by nm3210
Sun Feb 19, 2006 12:08 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.10] Bin
Replies: 131
Views: 60203

I'm REALLY new to this phpBB stuff but from what I've learned I figured out you also need to edit bin.php so that if a Moderator clicks the recycle in the view topic, it is logged // Log actions MOD Start include($phpbb_root_path . 'includes/functions_log.'.$phpEx); // Log actions MOD End After inc...
by nm3210
Sun Jan 08, 2006 6:03 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Quick Reply
Replies: 254
Views: 101510

Yeah, so I have installed this and it was working fine for a while. Now that we have changed our DNS however, whenever you hit submit it says that you are not logged in. Posting works if you use the normal reply button, but nothing I do seems to get the Quick-Reply to work. The actual coding is corr...

Go to advanced search