Search found 114 matches

by ICMafia
Wed Mar 20, 2002 12:07 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: adding htaccess to the admin panel?
Replies: 8
Views: 807

you cab block by IP/dns too.. so you can make your own dns only allowed in.. even potentially block all IPs in the world so noone can use admin..
by ICMafia
Tue Mar 19, 2002 11:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Groupcp.php No groups exist
Replies: 3
Views: 395

i created a new test group with myself as Moderator (the two previous ones had no member other than "Webmaster" as moderator) and now it works. So there must be some bug whereby if you're a member of no groups/ or if all the groups have no members you cant see the page!! I updated with the latest CV...
by ICMafia
Tue Mar 19, 2002 11:01 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Groupcp.php No groups exist
Replies: 3
Views: 395

Groupcp.php No groups exist

I have two user groups but get this error mesage.. any ideas?
by ICMafia
Mon Mar 18, 2002 2:21 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation by Member
Replies: 15
Views: 1002

i had the language.. just not the tables/rows in the database
hopefully itll work now
by ICMafia
Fri Mar 15, 2002 1:16 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Account Activation by Member
Replies: 15
Views: 1002

can someone post here the contents of the file
insert_server_info.php
here?
by ICMafia
Thu Mar 14, 2002 1:28 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Viewing Password
Replies: 37
Views: 2878

an american billion = 1000 000 000
a british billion = 1000 000 000 000

noone's ever been a billionaire in Britian!
by ICMafia
Tue Mar 12, 2002 10:52 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Who's Online not reporting correctly [screenshot included]
Replies: 4
Views: 563

yeah i made mine say most ever oinline = 9.. all 9 were me hitting refresh/back etc
by ICMafia
Tue Mar 12, 2002 10:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Viewing Password
Replies: 37
Views: 2878

Knowing your users passwords is only a legal issue IF you have stated anywhere in your T&Cs/the registration email etc that the password is encrypted and no-one has access to it not even the admins. I believe Im right in saying that other BBs do not encrypt passwords.. so for many users, it isnt an ...
by ICMafia
Wed Mar 06, 2002 10:10 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Admin approval to join
Replies: 7
Views: 572

Admin approval to join

When ppl register and this setting is set, where (if anywhere) does it inform the admin(s) that new members are waiting to join?
by ICMafia
Thu Feb 21, 2002 6:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: small problem a little help required
Replies: 2
Views: 341

dunno, I updated to latest CVS for that file only and it fixed the problem
by ICMafia
Thu Feb 21, 2002 2:04 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: small problem a little help required
Replies: 2
Views: 341

small problem a little help required

when I go to "Usergroups" on my test board (www.icmafia.com/forum/index.php) I get this error message: Error getting group information DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax near ') ORDER BY g.group_name' at line 4 SELECT group_id, group_name FROM groups g WHERE group_singl...
by ICMafia
Thu Feb 21, 2002 11:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Text in Admin panel
Replies: 3
Views: 642

Heheh I use a black background and I've resolved ALL these issues, though it took a fair while to do it. Here's my admin/page_header.tpl file (using CVS, RC2 works slightly differently) <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"> <html> <head> {META} <meta http-equiv="Content-Typ...
by ICMafia
Thu Feb 14, 2002 7:39 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Question
Replies: 5
Views: 436

I think im in need of a friend with a T1 to help me out :0
by ICMafia
Thu Feb 14, 2002 7:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Question
Replies: 5
Views: 436

i dont get errors, just "This page can not be displayed"

I reckon the pressure of uploading 2.3megs on a 56k modem kills the process
by ICMafia
Thu Feb 14, 2002 7:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Question
Replies: 5
Views: 436

this is what I suspected... grr, maybe the sql backup is corrupted, or something else but it wont work with this backup.. I've got a previous backup to work, but thats so outofdate its not worth it

Go to advanced search

cron