Search found 40 matches

by hponce
Fri May 18, 2007 5:58 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 259908

Re: [2.0.17] Inline Banner Ad

I just install this mod with easy install getting complete and correct installation, but when i'm try to configure in "Inline Ad Config" it doesn't keep Display Ad After x Post and Display Ad Every x Post settings.

If i enter again in to inline ad config is blank everytime.
by hponce
Fri May 04, 2007 5:34 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2254195

Re: Attachment Mod

DavidIQ wrote: Do you have the page that confirms your posting after you hit submit? Because if you do then you most likely missed the viewtopic.php or viewtopic_body.tpl edits.


Was correct solution

Thanx
by hponce
Fri May 04, 2007 2:37 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2254195

Re: Attachment Mod

Brf wrote:
hponce wrote: I have not redirection mod installed,
He is refering to the mod that removes the "click here to view your new post" screen you normally see immediately after posting.


How can I do that??
by hponce
Fri May 04, 2007 12:51 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2254195

Re: Attachment Mod

I just install attachmod in my phpBB 2.0.22 , i do it manually, everything was fine, I wrote a new post and i attach files with no problem, even i prevew it and it shows the attachment well, but when i finally post the message the attachment does not appear. can you tell my what is wrong?? If you h...
by hponce
Fri May 04, 2007 3:09 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2254195

Re: Attachment Mod

I just install attachmod in my phpBB 2.0.22 , i do it manually, everything was fine, I wrote a new post and i attach files with no problem, even i prevew it and it shows the attachment well, but when i finally post the message the attachment does not appear. can you tell my what is wrong??
by hponce
Fri Apr 13, 2007 1:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Flash MOD
Replies: 333
Views: 167565

Re: Flash MOD

Quere can I get this MOD.. the downlink is broke ! :|
by hponce
Thu Mar 22, 2007 2:05 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.17] Inline Banner Ad
Replies: 1253
Views: 259908

Re: [2.0.17] Inline Banner Ad

The MOD is no longer available: Oopsies… what you have requested is gone!
by hponce
Mon Feb 26, 2007 8:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22118
Views: 2254195

i'm getting this message trying to install this mod with easy installer.. :

Could not query attachment information

DEBUG MODE

SQL Error : 1146 Table 'speedrac_phpbb.phpbb_attachments_config' doesn't exist

SELECT * FROM phpbb_attachments_config

Line : 80
File : attachment_mod.php
by hponce
Fri Feb 16, 2007 4:09 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

Ok.. I got it.. al already create subfolders under Rceras and it works..

thanX!
by hponce
Fri Feb 16, 2007 4:04 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

Is how I have it..

This is the complete path:

/public_page/foro/images/avatars/Rceras/


And in Admin panel the path is:

images/avatars/Rceras
by hponce
Fri Feb 16, 2007 3:56 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

http://speed-racinghobbies.com/foro


Adrenalina works fine.. my problem is in this site. !
by hponce
Fri Feb 16, 2007 3:51 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

Yes.. i have it that way but does't work
by hponce
Fri Feb 16, 2007 3:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

Personal means the gallerys that i create for my users and the route of that is: images/avatars/Rceras

The default path is: images/avatars/gallery
by hponce
Fri Feb 16, 2007 3:45 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

In admin panel is:

images/avatars/Rceras

for my personal avatars..
by hponce
Fri Feb 16, 2007 3:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatars Problems "ain't display list box"
Replies: 17
Views: 467

here's my routes in Control Panel and my server:

for examples
images/avatars/gallery

for my avatars
images/avatars/Rceras

Go to advanced search