Search found 99 matches

by ken0069
Sat Jan 12, 2019 8:48 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Speedtalk Racing Forum Help!!
Replies: 4
Views: 283

Re: Speedtalk Racing Forum Help!!

UPDATE: Well, I contacted that board owner's Wife today and she replied back that she had already found two people who are familiar with PHPBB software that are going to fix it for her?? She didn't say who they were so I got no clue but hopefully it will be back up and open for posts soon. Thanks gu...
by ken0069
Wed Jan 09, 2019 4:27 pm
Forum: [3.2.x] Support Forum
Topic: Speedtalk Racing Forum Help!!
Replies: 4
Views: 283

Speedtalk Racing Forum Help!!

I don't quite know exactly where to begin with this, but I'll give it a shot. On December 13, 2018 the owner/admin of the Speedtalk.com/forum PHPBB forum, Don Terrill, put that board in a “read only” format and some time later that day he died. Here is a link to a post made by his Wife using Don's A...
by ken0069
Thu Dec 06, 2012 6:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Whois Function Not Working?
Replies: 6
Views: 639

Re: Whois Function Not Working?

OK so this "whois" function hasn't worked at all now for a couple of weeks??
by ken0069
Mon Nov 12, 2012 8:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Whois Function Not Working?
Replies: 6
Views: 639

Re: Whois Function Not Working?

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.11 What is your board's URL? www.motorsportsvillage.com/forum Who do you host your board with? Godaddy.com How did you install your board? I used the download package from phpBB.com What is the most recent action performed on y...
by ken0069
Fri Oct 19, 2012 12:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Whois Function Not Working?
Replies: 6
Views: 639

Re: Whois Function Not Working?

Thanks for your reply.

No, I don't get any errors, just don't get anything back when I use it?

Checked like you said and both the local and master value are ON?
by ken0069
Wed Oct 17, 2012 2:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Whois Function Not Working?
Replies: 6
Views: 639

Whois Function Not Working?

Not sure what's going on with Whois but it stopped working from my forum back a couple of weeks ago? I've done a google search and that didn't turn up anything. I can go to this site, http://www.whois.net/ and do an IP search and it works but it doesn't work from my forum software?? Anyone else havi...
by ken0069
Thu Aug 23, 2012 12:10 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Member/Guest On Forum??
Replies: 1
Views: 87

Member/Guest On Forum??

I've got a member on my forum that lives in Eastern Europe and he's an IT professional. He's been on my board now for about a year and I've traded some PMs with him about some topics on the forum. He's well versed in the English language. This morning I was monitoring "Who Is Online" and noticed thi...
by ken0069
Fri Jun 29, 2012 8:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Bots, Crawlers Viewing Private Message??
Replies: 7
Views: 434

Re: Bots, Crawlers Viewing Private Message??

OK so back to the crawler/bot thingie. Just now I had 7 logins from this IP 213.186.119.*. So I find info out from "who is" and then find info online about these RU/NL bots. http://ahrefs.com/robot/ Instructions there state that I can block them by adding the code listed on that page but where do I ...
by ken0069
Fri Jun 29, 2012 8:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Bots, Crawlers Viewing Private Message??
Replies: 7
Views: 434

Re: Bots, Crawlers Viewing Private Message??

And I'd pay you for hosting because? http://www.jaguarpc.com/ What I have now is free so why would I want to pay for something that costs me nothing? :shock:
by ken0069
Sun Jun 24, 2012 2:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Bots, Crawlers Viewing Private Message??
Replies: 7
Views: 434

Bots, Crawlers Viewing Private Message??

Also see bots "Registering Account"?? So are these bots and crawlers actually able to read private messages of my members or what? :shock: I'm assuming that the ones that are "Registering Account" are spammers that are trying to create an account for same? Ennywho, I've noticed that I'm getting a TO...
by ken0069
Fri Feb 03, 2012 4:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Old Styles and 3.10 Update?
Replies: 8
Views: 395

Re: Old Styles and 3.10 Update?

Bob, just thought I'd let you know that both boards have been updated and seem to be doing well. Ya know, that method of update was much easier than what is normally done, at least for me anyway. I think next time I'll try that before I go off on the update thingie as I don't run any mods anyway so ...
by ken0069
Wed Feb 01, 2012 9:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Old Styles and 3.10 Update?
Replies: 8
Views: 395

Re: Old Styles and 3.10 Update?

No there's two databases, one for each but what I do is each night I do a backup of the main board via godaddy ACP and usually once a week I restore a current version from those main board backups to the backup board. If there was a problem and I lost the main board, then the backup is always availa...
by ken0069
Wed Feb 01, 2012 7:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Old Styles and 3.10 Update?
Replies: 8
Views: 395

Re: Old Styles and 3.10 Update?

Bob thanks for your reply.

So does your solution apply to BOTH boards then?
by ken0069
Wed Feb 01, 2012 6:09 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Old Styles and 3.10 Update?
Replies: 8
Views: 395

Re: Old Styles and 3.10 Update?

No, no mods that I'm aware of? Only mods are the additional styles, if you want to call them mods.

Thanks,

Ken
by ken0069
Wed Feb 01, 2012 5:05 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Old Styles and 3.10 Update?
Replies: 8
Views: 395

Old Styles and 3.10 Update?

I've got two boards up, one is the main board and the other is a backup/test board. Both boards have/had the exact same stuff on them which includes some old styles that are no longer supported. PS3 has been my dafault style and the rest of my site was built around that look, which is why I'm still ...

Go to advanced search