Search found 43 matches

by DeeDeeINFJ
Sun Aug 30, 2009 9:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Captcha?
Replies: 6
Views: 4783

Re: Disable Captcha?

Worked like a charm. Thank you!
by DeeDeeINFJ
Sun Aug 30, 2009 6:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Captcha?
Replies: 6
Views: 4783

Re: Disable Captcha?

I have already upped the number of login attempts. The problem is that this user has already gone over the login attempts, and now she can't login because the captcha doesn't show.
by DeeDeeINFJ
Sun Aug 30, 2009 5:45 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Captcha?
Replies: 6
Views: 4783

Re: Disable Captcha?

The user already surpassed her login attempts. I tried to log in as her, but I can't see the captcha either. Like I said, it hasn't worked since a server switch back in June. I use the Anti-Bot Question Mod to block spam registrations, so spam isn't a problem. I just need to know how to remove the c...
by DeeDeeINFJ
Sun Aug 30, 2009 5:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Disable Captcha?
Replies: 6
Views: 4783

Disable Captcha?

Is there a way to disable captcha when a user is trying to login after too many login attempts? The reason I'm asking is because after a server switch in June, my captcha images no longer display (nor do user-uploaded avatars, but that's a problem I posted before, and it still hasn't been resolved),...
by DeeDeeINFJ
Fri Jul 03, 2009 6:01 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

I understand what you're saying. I'll go to MySQL and check on that.
by DeeDeeINFJ
Fri Jul 03, 2009 1:10 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

Sorry if I seem dumb, but I don't understand what you mean. :oops:
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 11:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

I think it's already disabled:

GZip compression: Off

I really don't get why a server switch would cause this much trouble with avatars. :?
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 7:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

Neither one worked. I guess my problem is something different. :(
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 6:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

That didn't work for me, but I probably did it wrong because I know next to nothing about this kind of code. I'm attaching my file.php... could you take a look at it and tell me what to change/add?
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 2:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

I have the 3.0.5 version of file.php (redownloaded it to make sure), and it's the bit of code I posted...

I tried commenting out the first section you suggested, and that didn't work. Then I tried commenting out the whole section, and that didn't work either.

:(
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 1:34 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

My file.php doesn't have that bit of code. It has this: if (!$exit) { $ext = substr(strrchr($filename, '.'), 1); $stamp = (int) substr(stristr($filename, '_'), 1); $filename = (int) $filename; $exit = set_modified_headers($stamp, $browser); } if (!$exit && !in_array($ext, array('png', 'gif', 'jpg', ...
by DeeDeeINFJ
Wed Jul 01, 2009 12:47 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

There's no change at all. The avatars still don't show.
by DeeDeeINFJ
Sun Jun 28, 2009 10:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: User-uploaded avatars don't display after server switch
Replies: 30
Views: 606

Re: User-uploaded avatars don't display after server switch

I'm glad other people are reporting the problem. Maybe it means someone will help... :?

Go to advanced search