Search found 5 matches

by sir_wimelef
Wed Oct 18, 2006 4:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with [url] tags
Replies: 2
Views: 180

ok, thx now it wor^k :P
by sir_wimelef
Wed Oct 18, 2006 1:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: problem with [url] tags
Replies: 2
Views: 180

problem with [url] tags

how i can put this url un a link on the forums? always the forum auto-cut the url ant the '
http://www.rpgoutfitter.com/WoW-GM/char ... on=recipes

and i see that here happen too :P


thx for any info
by sir_wimelef
Fri Sep 01, 2006 7:59 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Another News Mod
Replies: 105
Views: 37995

ok but i supose that mustr apear somthing more on this http://www.ccorpse.es/v2/foro/announcements.php or no?
or how to add a anouncement?
by sir_wimelef
Thu Aug 31, 2006 12:42 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Another News Mod
Replies: 105
Views: 37995

i try to install it in my website, but i sems to doesn't work. i made all the things listed in the .mod with some modifications #-----[ COPY ]------------------------------------------ copy root/announcements.php to announcements.php copy root/fetchposts.php to fetchposts.php copy root/news_body.tpl...
by sir_wimelef
Fri Apr 28, 2006 11:53 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: how i can solve this?
Replies: 1
Views: 128

how i can solve this?

I make a new web page in a new server, I import all tables from the old sql server to the new one by phpmyadmin. and now when y open a post apear this error

the forums work correcly, i can post new topics, make serch but always aper that....

anyone know how i can fix it?

Go to advanced search