Search found 1301 matches

by SER
Wed Apr 26, 2006 7:08 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Im Really thick please help!
Replies: 26
Views: 740

As to the pictures, it looks like some of them did not get uploaded or the upload was corrupted, because some of them are there and others are not. Using the FTP program, logon to your FTP server, and navigate to: phpbb2>>templates>>subSilver>>images Upload the images from your hard drive to that im...
by SER
Mon Mar 27, 2006 1:57 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: file permissions in windows xampp
Replies: 9
Views: 476

Thanks for stopping by, and have a nice day.
by SER
Sat Mar 25, 2006 9:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 400 user in 5minutes .... help please
Replies: 21
Views: 601

No it won't help since the bot is just signing up over and over. Turn on the visual confirmation from the admin control panel. If you don't see the option in the General config area, it may be because you are using a different style than SubSilver. You can change back to the SubSilver style, and you...
by SER
Wed Feb 08, 2006 2:19 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to order the images in the avatar gallery
Replies: 17
Views: 756

Are you using subSilver, or a different template?

If you are not using subSilver, try switching back to it and see if they are arranged as they are on the FTP server.
by SER
Wed Feb 08, 2006 2:12 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: How to order the images in the avatar gallery
Replies: 17
Views: 756

Take a look on your server and see if the images are in the same order as they are in the gallery when you click on the link to show the gallery.

On my site, they are in the same order in the forum as they are on the server (number, then alaphbetical, and ascending).
by SER
Mon Feb 06, 2006 7:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: avatars show up as jpg's
Replies: 22
Views: 830

Are you talking about the tiny little white box? Your source code indicates that table is blank: <table width="" border="0" bgcolor="#FFFFFF" cellspacing="3"> <tr> <td></td> </tr> </table> </div></td> </tr> </table> If so, it's not even trying to put an image there. If you switch back to subSilver, ...
by SER
Mon Feb 06, 2006 6:09 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: avatars not showing up
Replies: 6
Views: 376

Remove the / from the end.
Make your paths:
Avatar Storage Path
Path under your phpBB root dir, e.g. images/avatars

Avatar Gallery Path
Path under your phpBB root dir for pre-loaded images, e.g. images/avatars/gallery
by SER
Mon Feb 06, 2006 5:58 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: HOW DO I
Replies: 3
Views: 264

You will have ask over on the nuke support forums.

Nuke is not supported here.
by SER
Mon Feb 06, 2006 5:48 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: where so i go to add this,
Replies: 6
Views: 479

thanks mate that been a great help, ill add it now :wink: also do i remove the old line & replace ? also can i get rid on the words "post a new topic" ? thanks for the help You just edit that line. Yes, you can remove "post a new topic" if you wish. Whatever you put in between the' and ' is what wi...
by SER
Mon Feb 06, 2006 5:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Avatar
Replies: 8
Views: 498

If it disappeared, it was likely removed due to being in violation of board rules.
Look at the top of the page and see if there is a Private Message for you. Usually reasons for things like this will be explained in a PM.
by SER
Mon Feb 06, 2006 4:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: where so i go to add this,
Replies: 6
Views: 479

If you want it to be the same size and color, you could edit the language file: {root}/language/lang_english/lang_main.php Find around line 311 $lang['Post_a_new_topic'] = 'Post a new topic'; Add a break and your new line like this: $lang['Post_a_new_topic'] = 'Post a new topic<br />THIS IS YOUR SE...
by SER
Mon Feb 06, 2006 4:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: where so i go to add this,
Replies: 6
Views: 479

If you want it to be the same size and color, you could edit the language file: {root}/language/lang_english/lang_main.php Find around line 311 $lang['Post_a_new_topic'] = 'Post a new topic'; Add a break and your new line like this: $lang['Post_a_new_topic'] = 'Post a new topic<br />THIS IS YOUR SEC...
by SER
Fri Feb 03, 2006 2:34 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Inserting an image into a post.
Replies: 5
Views: 379

Part of your problem is the blank spaces in the name of the image. instead of using this: [img]http://www.liverpoolramblers.co.uk/seaforth docks 02.jpg[/img] Try using this instead: [img]http://www.liverpoolramblers.co.uk/seaforth%20docks%2002.jpg[/img] Example of above: instead of using this: http:...
by SER
Thu Feb 02, 2006 9:30 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: AVATARS
Replies: 4
Views: 316

Try searching Google using the term avatar, that will get you a lot of hits.
by SER
Tue Jan 31, 2006 8:55 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: 2.0.4 to 2.0.5 upgrade
Replies: 8
Views: 533

Important, make sure you run update_to_latest.php after every upgrade, and check your forums functionality after each upgade. NOTE: the update_to_XXX.php files were numbered up to and including 2.0.11, after that (going from 2.0.11 to 2.0.12 and up) the name of the file was changed to update_to_late...

Go to advanced search