Search found 4 matches

by stuie
Wed Oct 25, 2006 8:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Mass e-mail problems
Replies: 8
Views: 355

I'm having the same problem at the moment, it was working OK a few weeks ago. I'm not using the SMTP function, just local server. I've sent an email from the server (using the service providers web-mail program) and it got through OK, but nothing that the forum should automatically send is being sen...
by stuie
Sun Aug 13, 2006 8:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] ConfusaBOT ACP
Replies: 160
Views: 62122

Hi guys, has anyone tested this mod with 2.0.19?
by stuie
Thu Jun 01, 2006 3:02 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Attachment Mod
Replies: 22119
Views: 2230290

Re: user rank cant see upload images buttons

Hi, All my administrators can see the "upload attachment" function, but anyone ranked as a user can not . I have looked through this thread - but it is such a monster - i couldn't find anything. Can someone please htell me why users cant view this function button? Thank you very much, Snufulufugus ...
by stuie
Tue May 30, 2006 12:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] registration disable website signature
Replies: 314
Views: 97331

eeerrrrr Visual Confirmation code that no longer seems to stop pr0n registrations 8O wait up Visual Conformation that no longer seems to stop pr)n reg? ooops, I think we have a problem Houston :evil: jees that day has finally come Yeah they just slip straight through now. I have seen some visual co...

Go to advanced search