Search found 36 matches

by bmay33
Tue Mar 11, 2008 3:12 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

Got it working finally! I'm about to upload the new SQL file now. Turns out my router was blocking the use of EasyPHP and Xampp :roll: Edit: Board is up and running again and everythings just as it was! Thanks again for the info :) I wound up having to export the database table by table, and then co...
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 11:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

Thanks for the info :)

Unfortunately, I got everything installed except phpmyadmin.. I just keep getting errors trying to get it installed onto my PC.

Thanks for your help though :)
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 11:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

edit: sorry.. didn't see the link, thought it was your signature *smacks head* LOL!
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 10:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

Grrr. I keep getting this when I try to convert now.. Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, support@supportwebsite.com and inform them of the time the error occurred, and an...
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 10:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

Thanks. I don't know why I would be on the "free" hosting, as I've got the domain and hosting account paid for a full year. I'm currently re-installing the entire thing. Worse case scenario, I'll just SQL query all the info back into the new tables of the phpbb 3 database from the old SQL backup (ug...
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 9:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Re: Posts missing after updating to 3.0?

no.. I'm with Godaddy, but I'm on a paid linux hosting account. I've installed 3.0 on a separate domain with Godaddy and that one went fine.
by bmay33
Mon Mar 10, 2008 9:11 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Posts missing after updating to 3.0?
Replies: 12
Views: 292

Posts missing after updating to 3.0?

I just updated my forum from phpbb 2 to the newest phpbb 3 release. The install and convert went through fine without any error messages etc. However now, the forum is showing posts as being from December, 1969 :shock: as well as all posts from yesterday back to December 07 have apparently been dele...
by bmay33
Wed Oct 10, 2007 6:14 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2] Multiple PM Recipients 0.6.1 (MMW)
Replies: 100
Views: 32565

Re: [RC2] Multiple PM Recipients 0.6.1 (MMW)

Hi, I installed this mod on a heavily modded phpbb2 forum. I went back and double checked all the files for errors etc but I continue to get error messages. It sent the message through to all members that I'm aware of (I have 18 pages of the same PM in my outbox waiting on people to open it) on the ...
by bmay33
Wed Aug 22, 2007 2:44 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs
Replies: 186
Views: 48652

Re: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs

ok, the MOD file is jus a text based file with written instructions on what to do. ok, can someone help me on WHERE exactly in the ADMIN panel this configuration information should appear? I can't find it and I double checked my edits, and they seem to be correct. Thanks! Look under "configuration"...
by bmay33
Wed Aug 08, 2007 7:36 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs
Replies: 186
Views: 48652

Re: [26/01/07] Anti-Spam: Only Active Members Can Post URLs

I'm having the same problem. Value for days is set to 0, posts to 1, yet people still have problems posting any url's images etc even after having the one legitimate post.

Any ideas? Both values in the SQL are correct.
by bmay33
Sun Jun 03, 2007 8:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: IMG tags..
Replies: 3
Views: 123

Re: IMG tags..

Nm.. problem solved. One single " was missing in the bbcode file :-/
by bmay33
Sun Jun 03, 2007 3:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: IMG tags..
Replies: 3
Views: 123

Re: IMG tags..

yes, BBcode is enabled in profile.. and ty for the copyright thing :)

going to activate you now..
Edit: you're activated...
by bmay33
Sun Jun 03, 2007 2:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: IMG tags..
Replies: 3
Views: 123

IMG tags..

Hi, Your phpBB board URL:www.mycameraandme.com Template(s) used: forum_10165 Any and all MODs: resize image in post, redirect anon users, admin userlist w/ reg ip addon, ip only by admin Do you use a port of phpBB: no Version of phpBB:2.0.22 Version of PHP:? Which database server and version: mySQL ...
by bmay33
Mon Nov 13, 2006 8:43 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log IP Address on Registration
Replies: 1060
Views: 202536

me too :)

thank you for all your help :)
by bmay33
Mon Nov 13, 2006 4:21 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Log IP Address on Registration
Replies: 1060
Views: 202536

ok..I installed the add on mod for the regip that you put in the thread, and it wasnt working.. then I uninstalled that(using backup files) and tried installing the mod add on here..(http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=392982) and its working. I wasnt sure why the first one wouldn't work.. bu...

Go to advanced search