Search found 6 matches

by The Donkey
Mon Jun 26, 2006 12:30 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Weird SMTP-Related Errors
Replies: 1
Views: 180

Weird SMTP-Related Errors

I've suddenly started getting two errors. First, when users send PMs, they sometimes receive this error: Ran into problems sending Mail. Response: 550 No such user here DEBUG MODE Line : 153 File : smtp.php Also, all users have stopped recieving emails. What is causing this? I have a phpBB 2.0.19 fo...
by The Donkey
Wed Jun 14, 2006 2:11 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Bookmarks MOD
Replies: 413
Views: 131828

The Donkey wrote: I have a problem with this mod - the "Watch this topic" link is not being shown on topics! I used EasyMod 1.3.0 and am running a phpBB 2.0.19 board.

Please Help!

Never mind. I just wasn't looking in the right place for the link. :oops:
by The Donkey
Wed Jun 14, 2006 3:27 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 396468

I'm having a weird problem with this mod. It works fine, but subforums are displayed in the category as well as the parent forum. For example, if Forum A is in Forum B, then the category shows: Forum B Forum A <- Should be hidden? and opening Forum B you get: Forum A <topics> Is this supposed to hap...
by The Donkey
Tue Jun 13, 2006 5:03 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] phpBB GTalk (Google Talk) Support
Replies: 79
Views: 23258

When installing with easymod. Easymod skips editing $sql #-----[ OPEN ]------------------------------------------------ # viewtopic.php # #-----[ FIND ]------------------------------------------------ # $sql = "SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts # #-----[ IN-LINE FIND ]---------------------...
by The Donkey
Mon Jun 12, 2006 10:25 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Bookmarks MOD
Replies: 413
Views: 131828

I have a problem with this mod - the "Watch this topic" link is not being shown on topics! I used EasyMod 1.3.0 and am running a phpBB 2.0.19 board.

Please Help!
by The Donkey
Mon Jun 12, 2006 9:50 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] phpBB GTalk (Google Talk) Support
Replies: 79
Views: 23258

I installed this with easymod, and it installed fine, but the main issue is that the google image doesn't show up in viewtopic. I have this problem as well. I used EasyMod 1.30 and am running a phpBB 2.0.19 board. The problem is that the GTalk image shows up in Private Messages, but not in topics. ...

Go to advanced search