Search found 4 matches

by peb
Tue Nov 28, 2006 9:24 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fresh installed beta 4
Replies: 3
Views: 962

  • I checked and the folder 'mods' wasn't there, so I created the folder and that seemed to fix my issue. Thanks for the heads-up.

    Just curious though, was the folder supposed to be included, or does it have to be created afterward?

    Again, Thanks for the help.
by peb
Tue Nov 28, 2006 1:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Fresh installed beta 4
Replies: 3
Views: 962

Fresh installed beta 4

I've run previous beta, and just recently decided to do a clean fresh install with beta 4. Everything went very smooth, and worked nicely. I have one issue that I can't seem to get beyond. When clicking the permissions tab under ACP, I get the following at the top of my page [phpBB Debug] PHP Notice...
by peb
Fri Nov 03, 2006 10:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Time Listing Issue
Replies: 3
Views: 1451

Time Listing Issue

I've been running the beta for awhile now, and recently noticed an odd issue resulting in time display. Not sure if the change in daylight savings time has caused this but It's displaying incorrect time of posts. I checked the board time zone which is utc-8 (pst) and my current time set is utc-6(cs...
by peb
Tue Jun 27, 2006 10:54 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Search Function Error
Replies: 1
Views: 84

Search Function Error

I've searched around and been unsuccessful in coming up with an answer to my problem. If anyone could help me out, I'd greatly appreciate it. This problem arises with anything to do with search on the board I'm working with. General Error Could not delete old search id sessions DEBUG MODE SQL Error ...

Go to advanced search