Search found 11 matches

by XHunter17
Thu Jun 03, 2010 1:45 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FIXED!: ACP page loads with no style! (Just plain text)
Replies: 5
Views: 535

Re: ACP page loads with no style! (Just plain text)

Ok, I found a fix for this. In the .htaccess in the root of the phpbb3 forum, you need too add in the following line of code AddType text/css .css My previous .htaccess looked like this # # Uncomment the statement below if you want to make use of # HTTP authentication and it does not already work. #...
by XHunter17
Wed Jun 02, 2010 11:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FIXED!: ACP page loads with no style! (Just plain text)
Replies: 5
Views: 535

Re: ACP page loads with no style! (Just plain text)

Pardon my ignorance, but how would I go about reverting the protection on my adm folder?

Edit: Just did a fresh install of Opera 10.53 and again the page displayed with text only.
by XHunter17
Wed Jun 02, 2010 10:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: FIXED!: ACP page loads with no style! (Just plain text)
Replies: 5
Views: 535

FIXED!: ACP page loads with no style! (Just plain text)

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://www.rockmanamv.com/forum2/index.php Who do you host your board with? powweb How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a co...
by XHunter17
Mon Dec 18, 2006 7:37 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: Category Seperator/Breaks
Replies: 5
Views: 755

Yes I also have this very same questions. Currently I am using the BBTech template and would like to be able to separate the cetagories. I've seen the <!-- BEGIN catrow -->, <!-- BEGIN forumrow -->, <!-- END forumrow -->, <!-- END catrow --> in the index_body.tpl but I'm been messing with it for atl...
by XHunter17
Mon Jul 24, 2006 7:58 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ABD] Profile Control Panel
Replies: 3290
Views: 468913

Ok I installed the Mod but im geting this error. Could not query members birthday information DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'user_birthday' in 'field list' SELECT user_id, username, user_birthday, user_level FROM phpbb_users WHERE user_birthday >= 07240000 AND user_birthday <= 07249999 ...
by XHunter17
Tue Jul 18, 2006 8:01 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] EZ Content
Replies: 68
Views: 25413

ok cool just making sure I didnt have to do somthing out of my knowledge. (Knows HTML and some PHP) Edit: ok just because I dont want to mess anything up I was wondering if someone could help me get the new announcement to work on my sites front page. my site is www.rockmanamv.com but I have a test ...
by XHunter17
Tue Jul 18, 2006 7:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] EZ Content
Replies: 68
Views: 25413

Ok now what do I add to it?
by XHunter17
Tue Jul 18, 2006 8:48 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] EZ Content
Replies: 68
Views: 25413

is there a way in the Announcement page I can add in a Avatar next to the Topic Title so it looks like this?

http://i30.photobucket.com/albums/c345/ ... result.jpg
by XHunter17
Mon Jul 17, 2006 11:13 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Forum Topics as Website News Posts!
Replies: 1
Views: 168

Forum Topics as Website News Posts!

ok I have a website call the Rockman Anime Music Video Station www.rockmanamv.com and I have a forum with you guys http://www.rockmanamv.com/forum/ now right now im using Cutenews to post my news on the site. but as of lately I have been having people post comments on my Cutenews which I have alread...
by XHunter17
Fri Jul 14, 2006 9:35 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] Custom Title MOD
Replies: 1238
Views: 253357

im getting this error here. DEBUG MODE SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_custom_title' in 'field list' SELECT u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_custom_title, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, ...
by XHunter17
Mon Jul 10, 2006 4:57 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Problem Installing Mods
Replies: 0
Views: 144

Problem Installing Mods

well I just switched my forum over from InvisionFree to phpBB because I could host it on my own server with out the ads (Woot! for you guys) anyway I got my forum setup and everything but I wanted to add in the Inline Spoiler Tag by ahwm and the Custom Title MOD by Aexoden but everytime I try to ins...

Go to advanced search