Search found 10 matches

by abaldish
Fri Jul 28, 2006 8:50 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: DEBUG emailer general errors
Replies: 5
Views: 371

My question above is if anyone knows how to fix this error.

normandusk13 wrote: well i have that error anyway..
by abaldish
Fri Jul 28, 2006 4:51 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: DEBUG emailer general errors
Replies: 5
Views: 371

DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php

Ok i have a question on this subject. been around the different areas of the forums here and everyone points to the same thing about the STMP. here is my problem in this area will explain as good as possible if i can. I get the same error with the emailer line 234. here is what i have found so far i...
by abaldish
Fri Jul 28, 2006 3:13 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] User Shield
Replies: 845
Views: 152925

No i host with a company that i have full control over everything even down to the phpadmin area. so it has got me confused lol. That's very strange indeed. My demo board is a plain vanilla phpBB v2.0.21, no other MODs aside User Shield v1.2.1 and it dosen't display that error message. Was never rep...
by abaldish
Fri Jul 28, 2006 12:40 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Getting an Error Message When I Try to Send Mass Email
Replies: 8
Views: 257

Re: Getting an Error Message When I Try to Send Mass Email

Ok seen this fix before and tired it no good, here is the problem i am seeing here with this on my setup. If i have it set to send the user the email it works fine once i place it into the admin when it emails me for letting them on the forums that is when this error occurs. But note it still send t...
by abaldish
Thu Jul 27, 2006 11:49 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Anti-bot Guest Post Mod
Replies: 146
Views: 87099

Re: Parse error: syntax error, unexpected '}' template.php(1

Nevermind wiped the whole board and reinstalled it 100% from scratch, and installed the mod it is working now. but once i click on register i get to the first part Registration Agreement Terms then when i say over 13 it returns this error: The mod doesn't touch the registration page. PM me if you wa...
by abaldish
Thu Jul 27, 2006 11:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] User Shield
Replies: 845
Views: 152925

Hi Wo1f, Ok i deleted the whole board and everything, and reinstalled from scratch and still when i place it in the admin approves i get the same error on the screen when i would register as a new user, But it is sending the email to me to approve, and does place the user into the system and all. So...
by abaldish
Thu Jul 27, 2006 3:42 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] User Shield
Replies: 845
Views: 152925

Ok no problem, I will get it figured out, As i yanked the whole board reinstalled it, and pulled my backup databases in. So i am back to square one and will work on it from there. Will let ya know if a clean installed fixs that problem or not. lol Ok followed that link tried that got the same result...
by abaldish
Wed Jul 26, 2006 11:59 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] User Shield
Replies: 845
Views: 152925

Thanks for the reply. Ok followed that link tried that got the same result. But one thing i did come across is when it is set under Enable account activation to admin the email does generate and send but still shows that error for some reason. Once i turn off the admin it works fine with no error. b...
by abaldish
Wed Jul 26, 2006 8:14 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.21] User Shield
Replies: 845
Views: 152925

after installed the mod and everything is where it is to be. But when i went to try to register as a new user i got this error: Any ideas? Failed sending email :: PHP :: DEBUG MODE Line : 234 File : emailer.php Also seen that if i set to admin this is when this error occurs. When not set to admin wo...
by abaldish
Wed Jul 26, 2006 3:50 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.19] Anti-bot Guest Post Mod
Replies: 146
Views: 87099

Parse error: syntax error, unexpected '}' template.php(127)

Ok i did everything that the docs stated pertaining to Anti Bot Question Mod. MOD Version: 1.0.2. and in the admin panel everything looks fine all the files are in place. but once i click on register i get to the first part Registration Agreement Terms then when i say over 13 it returns this error: ...

Go to advanced search