Search found 7 matches

by galtz
Mon Jun 30, 2008 4:30 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Visual Confirmation on New Posters
Replies: 43
Views: 15308

Re: Visual Confirmation on New Posters

This mod has a little problem. It says next to the image: Insert the code etc etc and that it doesn't matter if you have small or big characters there. WRONG! It does matter. If the letters are small, then it gives an error: "Wrong code". So yeah i tried using: text-transform: uppercase; <...
by galtz
Wed Apr 25, 2007 12:59 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401882

Re: Simple Subforums

@galtz, On phpBB.com whe don't support phpnuke, because the code is extremly difrent, you must go to the phpnuke support forum to seek for support. They are both php.. So extremly difrent? And yes phpnuke support, but phpbb forum part is the same.. Only that its location is difrent.. No it cant be ...
by galtz
Tue Apr 24, 2007 2:24 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401882

Re: Simple Subforums

Im still having this problem: http://kopli.pri.ee/failid/aproblem.jpg I have checked and reinstalled every single file, what is needed for thi mod.. Still have this problem.. Now im thinking that its in forum_parent.. So if forum_parent is not 0 then it wont show in the forumlist....but it isnt that...
by galtz
Wed Apr 18, 2007 11:48 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401882

Re: Simple Subforums

Nop, not in index.php. Did everything right, but still the same problem..
by galtz
Tue Apr 17, 2007 6:53 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401882

Re: Simple Subforums

Yes thanks, i was wondering the same thing..But i but my mind on template part, so I'll check it out right away.
by galtz
Tue Apr 17, 2007 10:03 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401882

Re: Simple Subforums

Hey yall.. I have a problem with this scrip and usaly i can fix those problems myself.. But in this case i dont understand a thing.. Problem is, that everything is working fine about subforum.. But problem is that, that subforum i made, it shows it under that mainforum... hmmm.. cant explain it in E...
by galtz
Sat Sep 16, 2006 1:42 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: phpBB Garage
Replies: 756
Views: 135280

Hi. I have the old garage v0.9.4 and it is not working right. So i need to upgrade.. But "So if the current version is 1.0.4 and you are running 1.0.0 you will first need to complete the 1.0.2 upgrade.". I have 0.9.4.. i realy dont know, where i can get the older ver. for right upgradeing....

Go to advanced search