Search found 78 matches

by xmave
Tue Mar 18, 2008 3:39 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Forke wrote:
xmave wrote: Yes, that was the response to your issue, so it is of course related to your issue. :lol:
:oops:

Just to let you know: I'm using 1.0.6 with tass fix, and its working perfectly.
Ah, just kidding, it was not a response to you - I thought you were the other guy :D
by xmave
Mon Mar 17, 2008 11:42 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Actually, after the page is refreshed the link is back. So no one on your board actually witnesses this 'bug' except for you, which it should not affect you because seeing as how it is your attachment, you should already have the file - and if you really need it you could just refresh the page. Ala...
by xmave
Sun Mar 16, 2008 8:57 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

I am using version 1.0.0. Are there any editing changes i need to make to upgrade to the latest version? Yes, please refer to the first post, it tells you what to do if you have a version lower than 1.0.5 installed. You will need to uninstall it by reversing the install instructions or restoring yo...
by xmave
Sun Mar 16, 2008 12:36 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Bug!!! When in post is attach img like [attachment=0]METAL.BYSESSION.JPG[/attachment] Afyer quick edited this is save like text :| Thanks, this will be fixed in the next release. EDIT: Actually, after the page is refreshed the link is back. So no one on your board actually witnesses this 'bug' exce...
by xmave
Sun Mar 16, 2008 12:15 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

I have just a question: where can I change the text font size in editor window? Because text size is too large. I need this to size same as font of post. Please help, because longer post edit is not quickly... :roll: I'll give you instructions on doing that in a second, this seems to be only on sub...
by xmave
Sun Mar 16, 2008 12:09 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PodcastBB
Replies: 16
Views: 1343

Re: [DEV] PodcastBB

Possiblity to subscribe to a podcast via something like XML, RSS, etc. This would be great so that members can have a client check to see if a new podcast has been uploaded and then have their client download it. I will add the possibility of subscribing via RSS and the option of subscribing via PM...
by xmave
Sat Mar 15, 2008 11:32 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PodcastBB
Replies: 16
Views: 1343

Re: [DEV] PodcastBB

Good stuff, well I hope some people will find it useful. Will post some screenshots soon.
by xmave
Sat Mar 15, 2008 12:46 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [DEV] PodcastBB
Replies: 16
Views: 1343

[DEV] PodcastBB

http://img88.imageshack.us/img88/8933/podcastbbwt0.png MOD Title : PodcastBB MOD Description : PodcastBB adds a page to show your site's podcasts which is fully manageable from the ACP. MOD Version : 0.0.0 MOD Download : Not Available Yet Last Stable Version : None Demo Board : Not Available Yet De...
by xmave
Sat Mar 15, 2008 10:59 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Oh my.. I seem to be doing something weird. When I click on the Quickreply button I am directed to the front page. as the url just adds '#' to the root (http://root/#). >_< Please help. I'm slightly confused by what your problem is... for one, this is the Quick Edit MOD, not a / the quick reply MOD...
by xmave
Sat Mar 15, 2008 1:03 am
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Thanks for your response. This is what I've found out: When I quickedit a post that has those characters, they become mostly Ã. When I insert new characters and press save, they too become Ã. BUT! When I refresh the page, the characters are displayed correctly. :? I had no problems inserting & and ...
by xmave
Fri Mar 14, 2008 11:52 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

I've been following this mod very closely, and waiting for a new version of it. Today I noticed 1.0.6, so I went ahead and installed it. I love how simple it is to install :D But, theres always a but. I'm running this mod on a Spanish board, so my users use characters like ó í ú á é, etc. When i tr...
by xmave
Fri Mar 14, 2008 1:40 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

All IE7 machines i've tested result in an error. Did not test with IE6 (it's banned in here ;) ) Alright, I'm sure there is an actual problem then, but I still would like to see it first-person - I'll be able to test it soon, can you hold out until tomorrow? It's almost 7am, been up all night worki...
by xmave
Fri Mar 14, 2008 1:20 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

I tried with IE7, I will try again on a different computer a little later because this one is modded so I'm not sure if it's the genuine IE7 :)
by xmave
Fri Mar 14, 2008 12:55 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Version 1.0.6 Released! The only change in this from 1.0.5 is that I added the prosilver install instructions (Thanks a bunch, Jonnsn!)! There are no updates to make ONLY IF you already had 1.0.5 installed. If you had a version earlier than 1.0.5 installed, then you need to read my first post for i...
by xmave
Fri Mar 14, 2008 12:10 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] AJAX Quick Edit
Replies: 267
Views: 25180

Re: [BETA] AJAX Quick Edit

Make sure you uploaded the new files in ajax_quick_edit_1.0.5\root, as most if not all of the files in there have changed. I checked. I uploaded all new files. I noticed that it is happen only when link contain this symbol "&". For example: http://www.somesite.com/forum/viewtopic.php?f=35 & t=3748 ...

Go to advanced search