Search found 133 matches

by gilb29
Mon Oct 20, 2008 8:56 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Topic Hover Preview ?
Replies: 3
Views: 120

Re: Topic Hover Preview ?

Quality!! Thanks a lot will give it a try !
by gilb29
Mon Oct 20, 2008 7:08 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: Topic Hover Preview ?
Replies: 3
Views: 120

Topic Hover Preview ?

Anyone know if there is a mod out there for Topic Hover Preview like in vBulletin ?

Regards
by gilb29
Wed Sep 24, 2008 5:40 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: {REQ} Prediction league
Replies: 0
Views: 88

{REQ} Prediction league

Looking for a prediction league mod if possible please
by gilb29
Tue Sep 16, 2008 7:55 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: football/soccer score Prediction league ?
Replies: 1
Views: 420

football/soccer score Prediction league ?

I have seen a mod somewhere! Where i can add a prediction league to my forum. Or does anyone know of one?
by gilb29
Wed Sep 10, 2008 7:55 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2]RSS Feed
Replies: 274
Views: 24756

Re: [RC2]RSS Feed

joeroberts wrote:
gilb29 wrote:cant get this to work?
just keeps saying: No input file specified.
how did you install from the code in the forum or the modx
modx
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 9:16 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC2]RSS Feed
Replies: 274
Views: 24756

Re: [RC2]RSS Feed

cant get this to work?
just keeps saying: No input file specified.
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 8:40 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum wont show in internet explorer?
Replies: 2
Views: 72

Re: Forum wont show in internet explorer?

karlsemple wrote:Please provide us with the information necessary to assist you by filling out the Support Request Template.
OK thanks for the quick reply Karl but i have fixed it now thanks. IT was a bug in the overall_header
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 8:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Forum wont show in internet explorer?
Replies: 2
Views: 72

Forum wont show in internet explorer?

For some reason my forum will not show in internet explorer but its ok in firefox?
How can this be?
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 4:56 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help rqd please!!!
Replies: 3
Views: 104

Re: help rqd please!!!

i have fixed this!! if anyone has this issue, just follow this:
Open your config.php and change your $table_prefix = 'phpbb_'; to what ever is in your sql'
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 4:15 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help rqd please!!!
Replies: 3
Views: 104

Re: help rqd please!!!

oh may be to late now i think :( as i uploaded complete phpbb3!!

can i download from my sql that config file?
by gilb29
Sat Sep 06, 2008 4:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: help rqd please!!!
Replies: 3
Views: 104

help rqd please!!!

i have had to do a ne install of the forum do to me messing up coding . I know i shouldnt of done it!.
But now i have lost all my posts and members etc :(. I done a system back up before i re-installed. done a system restore and still nothing everything is lost !!!
What can i do?
by gilb29
Fri Sep 05, 2008 10:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: auto return you once you have posted a new topic ?
Replies: 2
Views: 103

Re: auto return you once you have posted a new topic ?

no sorry i wrote the above incorrect to be honest. My forum used to redirect me after logging in going to the acp, submiting post etc now it wont ?
by gilb29
Fri Sep 05, 2008 9:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: auto return you once you have posted a new topic ?
Replies: 2
Views: 103

auto return you once you have posted a new topic ?

For some reason my forum will not auto return you once you have posted a new topic etc?
Not sure if anyone could advise on this please
by gilb29
Tue Sep 02, 2008 12:27 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Mass email HTML V 0.6.3
Replies: 597
Views: 84162

Re: [BETA] Mass email HTML

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 433: mail() [function.mail]: SMTP server response: 554 <e-mail address removed>: Recipient address rejected: Relay access denied LOL after redoing it again ! when i send mail i now get this error in my error log and no mail...
by gilb29
Tue Sep 02, 2008 12:08 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] Mass email HTML V 0.6.3
Replies: 597
Views: 84162

Re: [BETA] Mass email HTML

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions_messenger.php on line 433: mail() [function.mail]: SMTP server response: 554 <e-mail address removed>: Recipient address rejected: Relay access denied LOL after redoing it again ! when i send mail i now get this error in my error log and no mail...

Go to advanced search