Search found 7 matches

by Ghostrider4444
Mon Mar 26, 2007 1:04 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401066

Re: Simple Subforums

thanks boneliner, now I'm having some other problems with same file, I'll try to redo it again, I'm working with the .xml-file, does anybody have a premodified admin_forums.php for me? I'm using the latest stable version. I'll try to integrate Forums ID as well, but you don't have to do that for me....
by Ghostrider4444
Mon Mar 26, 2007 12:22 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401066

Re: Simple Subforums

I've got this error when trying to create a subforum: Couldn't get order number from forums table DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 SELECT MAX(forum_order) AS...
by Ghostrider4444
Sun Mar 25, 2007 7:29 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Simple Subforums
Replies: 3241
Views: 401066

Re: Simple Subforums

I've got this error when trying to create a subforum: Couldn't get order number from forums table DEBUG MODE SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 3 SELECT MAX(forum_order) AS ...
by Ghostrider4444
Sun Dec 03, 2006 1:47 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Cleanup
Topic: [2.0.6] faq admin mod
Replies: 221
Views: 79210

I have the same problem as cbrain and george4net


(long time no response from zparta...)
by Ghostrider4444
Wed Sep 06, 2006 1:48 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Logging Mod MMW
Replies: 43
Views: 10227

version number

Can you please write the current version in your post? I'll download and it install this MOD (again) when you release version 1.0 (or newer).
by Ghostrider4444
Tue Sep 05, 2006 7:58 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Logging Mod MMW
Replies: 43
Views: 10227

thnx

I already found the solution for my problem. It hasen't anything to do with your MOD or any other MOD. During the uploading of my files of the includes-map, there was a problem and the last part of every page was copied at the end of the page. So everything behind the first ?>-tag was showed on my p...
by Ghostrider4444
Tue Sep 05, 2006 5:55 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [ALPHA] Logging Mod MMW
Replies: 43
Views: 10227

little problem

Hello, I have installed this MOD and I did all the things from the -.xml file. Little problem: ldata'; // Build up the string with everything but the last child. for ($i = 0; $i < $blockcount; $i++) { $varref .= '[\'' . $blocks[$i] . '.\'][$_' . $blocks[$i] . '_i]'; } // Add the block reference for ...

Go to advanced search