Search found 14 matches

by dave19
Sun Dec 16, 2007 2:22 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't remove users from groups, add smileys, or delete posts
Replies: 16
Views: 768

Re: Can't remove users from groups, add smileys, or delete posts

Tried mine again today and working fine now. Strange....
by dave19
Sat Dec 15, 2007 8:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't remove users from groups, add smileys, or delete posts
Replies: 16
Views: 768

Re: Can't remove users from groups, add smileys, or delete posts

I've got the exact same problem with the smilies, the rest works fine for me. :geek:
by dave19
Sat Dec 01, 2007 8:37 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: RC8 discussion
Replies: 118
Views: 10596

Re: RC8 discussion

Well done to the dev team! Ironed out some of those bugs perfectly, thank you! :mrgreen: :geek:
by dave19
Sat Nov 03, 2007 9:49 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Automatic header image resizing
Replies: 6
Views: 432

Re: Automatic header image resizing

I too am having the same problem.

Hopefully someone can think of a solution without having to reduce the banner size :ugeek:
by dave19
Wed Oct 24, 2007 1:26 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

Ok here is my overall_header.html <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}" lang="{S_USER_LANG}" xml:lang="{S_USER_LANG}"> <head> <meta http-equiv="c...
by dave19
Tue Oct 23, 2007 2:12 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Banner woe's
Replies: 1
Views: 381

Banner woe's

How can i make my banner shrink to the same width as the rest of the forum when opening side menu's in my internet browser? My forum is running a full width banner, but when i open a side menu in my browser, the forum resizes itself to fit the screen, but my banner stays the same meaning it sticks o...
by dave19
Mon Oct 22, 2007 10:06 am
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

Is there a way to force the banner to stay the same size as the forum table? I have added my own banner which is the full width of the forum, but it seems when using IE and opening up the browsers search or history toolbar, the banner gets pushed to the right of the screen and i have to scroll to se...
by dave19
Wed Oct 17, 2007 9:50 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

I emptied the cache folder and used a clear.php file and it now works as advertised!

Thanks for the help blackraven007 :mrgreen:
by dave19
Wed Oct 17, 2007 4:11 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

It was an upgrade.

I had the forum running fine on RC4. I updated to RC5, then RC5 to RC7 in one go. It was after that when i updated the simpledarkgreen files with the new versions downloaded from here.
by dave19
Tue Oct 16, 2007 9:02 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

Hi blackraven007. I am using the simpledarkgreen template. I just checked for the {S_FORM_TOKEN} as above and it wasn't there, i have edited as you suggested but the problem with the ACP is still present. I used a fresh download from the first post in this thread to overwrite my current RC4 files of...
by dave19
Tue Oct 16, 2007 7:15 pm
Forum: [3.0.x] Styles in Development
Topic: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3
Replies: 89
Views: 22551

Re: [Release] SimpleDark : A Dark Skin For Phpbb3

Everything works fine now, except i can't log into the ACP. This appears: General Error You need to enter your password to access the Administration Control Panel. Please notify the board administrator or webmaster: I have looked at the fix which is posted in the forums to do with the login_body.htm...
by dave19
Thu Sep 21, 2006 7:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts since last visit problem
Replies: 2
Views: 155

Basically when i click 'view posts since last visit' and go to click on a topic, i get 'The topic or post you requested does not exist'

I have tried the auto cookie mod but to no avail.

Strange thing is, if the topic has 2 pages or more, i can click on the 2nd page and it works fine. :?
by dave19
Thu Sep 21, 2006 3:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts since last visit problem
Replies: 2
Views: 155

Can anyone help?
by dave19
Wed Sep 20, 2006 10:26 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: posts since last visit problem
Replies: 2
Views: 155

posts since last visit problem

Hi all, i am having a problem when i use the posts since last visit feature. When the page comes up with all the new posts and i click on a link to a thread, i always get 'The topic or post you requested does not exist'. I have looked at this for a while and notice that at the end of the links gener...

Go to advanced search