Search found 31 matches

by orudie
Sun Sep 08, 2013 9:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New phpbb3 - cannot find mysql server - unavailable
Replies: 1
Views: 731

New phpbb3 - cannot find mysql server - unavailable

Hi Guys,

In Debian 7, I installed mysql-server using aptitude install mysql-server, but the phpbb3 installation page shows that mysql is UNAVAILABLE

Thanks in advance.
by orudie
Fri Apr 01, 2011 1:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: In ACP Users and Groups Tab Broken (See Screenshot)
Replies: 3
Views: 168

Re: In ACP Users and Groups Tab Broken (See Screenshot)

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.6 What is your board's URL? http://www.jpihealthcare.com/phpbb3/ Who do you host your board with? linode.com How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversi...
by orudie
Thu Mar 31, 2011 9:16 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Align forum title and description with forum image.
Replies: 1
Views: 219

Align forum title and description with forum image.

How can I align forum title and description with forum image?

Please see screen shot.
vertically_align_forum_titles_with_images.png
vertically_align_forum_titles_with_images.png (155.36 KiB) Viewed 219 times
by orudie
Thu Mar 31, 2011 9:04 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: In ACP Users and Groups Tab Broken (See Screenshot)
Replies: 3
Views: 168

In ACP Users and Groups Tab Broken (See Screenshot)

Greetings, I haven't checked the ACP panel for a very long time, and therefore I can't tell for how long the problem was there or what I did to cause this problem. To make the long story short, when I click on "Users and Groups" tab in ACP, all I see is almost entirely blank page with a ");" in the ...
by orudie
Wed Mar 30, 2011 5:52 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Vertically center forum titles with forum image.
Replies: 1
Views: 1373

Vertically center forum titles with forum image.

Greetings, I did search the forum before posting this. I found this post http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=74&t=2116317 but they are talking about horizontal alignment not vertical. After assigning images to forums, i notice that the forum titles are not vertically centered / aligned wi...
by orudie
Fri May 14, 2010 12:49 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: .png looks messed up in both IE6 and IE7
Replies: 4
Views: 356

Re: .png looks messed up in both IE6 and IE7

Greetings. I'm running phpbb3.0.6 and my custom .png logo looks messed up in both IE6 and IE7. Is there a solution for this? PNG and IE6 don't get along. You'll need a png fix for that or a gif/jpeg logo in a seperate IE6 only CSS file. what do you mean by a "png fix"? Can you please provide more d...
by orudie
Wed May 12, 2010 8:15 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: .png looks messed up in both IE6 and IE7
Replies: 4
Views: 356

.png looks messed up in both IE6 and IE7

Greetings.

I'm running phpbb3.0.6 and my custom .png logo looks messed up in both IE6 and IE7. Is there a solution for this?
by orudie
Mon May 03, 2010 8:29 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Board watch
Replies: 400
Views: 84505

Re: Board watch

Greetings. I run a private company forum for about ~25 users. Decided to give this mod a shot. The users started complaining about excessive email to them about all new posts. Apparently, the way I see it, boardwatch by default sets up automatic email for all posts? Is there a way for me to change t...
by orudie
Tue Jan 19, 2010 4:34 pm
Forum: [3.0.x] Styles Database Releases
Topic: prosilver Special Edition
Replies: 1013
Views: 238557

Re: prosilver Special Edition

greetings. I just downloaded prosilver_se style and it ships with fixed width 900px. I'm looking at themes/common.css and trying to figure out how to make the overal width to be liquid instead of fixed
by orudie
Fri Dec 11, 2009 4:41 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Board watch
Replies: 400
Views: 84505

Re: Board watch

I followed all the instructions in install.xml i have made all the necessary edits and then pointed my browser to install_boardwatch.php It completed without errors. Then in ACP I applied global permissions to use the boardwatch module. However, I do not see any changes in my board anywhere. I assum...
by orudie
Fri Dec 11, 2009 2:36 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?
Replies: 8
Views: 324

Re: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?

I just did all my edits according to install.xml and I am still not observing any changes. I simply don't see the option for board watch.
by orudie
Fri Dec 11, 2009 2:01 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?
Replies: 8
Views: 324

Re: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?

Okay I'm going to try it now and let you know how that goes.
by orudie
Thu Dec 10, 2009 9:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?
Replies: 8
Views: 324

Re: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?

but since I already ran the .php installer file in the browser before making any manual edits specified in install.xml , what can I do now ?
by orudie
Thu Dec 10, 2009 9:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Just Installed my first MOD - Did I do it right ?
Replies: 8
Views: 324

Just Installed my first MOD - Did I do it right ?

I just installed my first mod - BoardWatch boardwatch_1-0-2 by pointed my browser to the included file install_boardwatch.php And it didn't give me any errors. Then, i went to permissions section in ACP and gave permissions appropriately for this new module to administrators group and registered use...

Go to advanced search