Search found 158 matches

by bog_tom
Wed Nov 05, 2014 7:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Problems with the update in romanian
Replies: 6
Views: 1098

Re: Problems with the update in romanian

Currently there is no Romanian version for phpBB 3.1 so you probably are trying to use phpBB 3.1 with 3.0 Romanian files.

If you still want to use 3.1, switch default forum language to one which has a version for 3.1 (English).
by bog_tom
Tue Jul 12, 2011 6:02 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: [Discuss] Support Toolkit 1.0.4 released
Replies: 4
Views: 2636

Re: [Discuss] Support Toolkit 1.0.4 released

Awesomeness :)
by bog_tom
Tue Jul 12, 2011 5:57 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: [Discuss] Support Toolkit 1.0.4 released
Replies: 4
Views: 2636

Re: [Discuss] Support Toolkit 1.0.4 released

http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=14&t=2134353 ... Translations Translations for this release can be downloaded here . To enable a translation, you only have to download the package and place it in the stk/language directory. .... But when I'm accessing the link: Information You are not...
by bog_tom
Thu Jan 27, 2011 2:02 am
Forum: [3.0.x] MOD Writers Discussion
Topic: How to restrict post edit/delete to unanswered only?
Replies: 13
Views: 3878

Re: How to restrict post edit/delete to unanswered only?

Brf wrote:Cool.
That is probably the way I would have done it too.
I am moving this to Mod Writers Discussion.
This should be a feature in ACP -> Post settings
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 7:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

I was able to fix my issue. I'd guess I forgot to remove original */ line: styles/prosilver/template/forum_fn.js # #-----[ FIND ]--------------------------------------------- # Around Line 96 */ function dE(n, s) { var e = document.getElementById(n); if (!s) { s = (e.style.display == '' || e.style.d...
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 7:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

The only suggestion I have is a complete file replacement, although you will lose your installed MOD's. Please follow exactly. *NOTE: Before proceeding backup all files and the database.* Upload all new files from a download of the full version, EXCEPT for config.php, the /images and /files folders...
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 6:51 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

Which method did you use to update your board? As you were already told, the Quick Reply is a standard part of phpBB since 3.0.6. If you are not seeing the Quick Reply, then you did not update properly to 3.0.6, let alone 3.0.8. If you do not get your style in synch with your scripts you will have ...
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 6:41 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

Pit$Bull wrote:Have you turned on quick reply in ACP->main window board features?
Board features - Mozilla Firefox_2010-12-06_12-34-48.png
That's what I said before.

It was set before updating the forum/style
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 6:30 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

Pit$Bull wrote:Try temporally switching to Prosilver style and see if the issue persists.
I switched to Prosilver and the issue persisted.
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 6:13 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

Pit$Bull wrote:The link you give is for the topic we are in now. I have no idea what you are talking about.
Is your issue resolved? If not please provide the SRT.
I gave that link to point the issues I still have.

SRT info removed. Not issue related anymore.
by bog_tom
Mon Dec 06, 2010 4:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

Re: [Split from] Quick Reply not working?

Please fill out the Support Request Template Generator and post it back here to enable us to assist you better. I'm using a customized style (prosilver based) which isn't available online and worked fine until 3.0.8 (the style was manually updated - incremental method) . Do I still have to fill SRT...
by bog_tom
Thu Dec 02, 2010 5:25 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Split from] Quick Reply not working?
Replies: 13
Views: 1038

[Split from] Quick Reply not working?

As you were already told, the Quick Reply is a standard part of phpBB since 3.0.6. If you are not seeing the Quick Reply, then you did not update properly to 3.0.6, let alone 3.0.8. If you do not get your style in synch with your scripts you will have more problems than just the QR not showing. I h...
by bog_tom
Sun Nov 07, 2010 2:15 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: SteamProfile Ajax for PHPBB3
Replies: 41
Views: 5005

Re: SteamProfile Ajax for PHPBB3

I suggested here what you can do. Try it on a test hosting (forum) that works fine so apply same changes on yours.
by bog_tom
Wed Oct 20, 2010 12:45 pm
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: SteamProfile Ajax for PHPBB3
Replies: 41
Views: 5005

Re: SteamProfile Ajax for PHPBB3

Mess wrote:Remember It requires cURL PHP extension.
Of course. That was first step of my tutorial.
violentcrimes wrote:Should I have any special ports open?
You could create a test account on http://www.000webhost.com/48800.html and upload your forum to see if you made all changes right as I did here
by bog_tom
Wed Oct 20, 2010 12:08 am
Forum: [3.0.x] MOD Requests
Topic: SteamProfile Ajax for PHPBB3
Replies: 41
Views: 5005

Re: SteamProfile Ajax for PHPBB3

See a demo here: http://test1234.comze.com/viewtopic.php?f=2&p=9#p9

I added one more step in the tutorial:
8. Make sure permissions set on \steamprofile\xmlproxy\xml are 777.

Go to advanced search