Search found 198 matches

by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 11:19 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

I just tried Chrome and I can too. Must be a Firefox caching issue. Thank you, everyone.

Could someone tell me if there's anything else I need to do so that come the next upgrade the banner will be left intact?

Thanks.
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 11:08 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

I'd be more than happy to do whatever needs to be done to avoid having to make these changes each time - but I'm honestly not clear how to make changes to my banner in a way that don't get reset upon an upgrade.
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 11:06 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

I changed the line in colours.css to

Code: Select all

.site_logo {
	background-image: url("./images/site_logo.gif");
}.  
I purged the cache in ACP. I reloaded the page in Firefox. No change.
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 10:45 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

I don't know what that .svg file is. My logo is at:

https://www.chessproblem.net/styles/pro ... e_logo.gif
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 10:42 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

That's what was uploaded when I upgraded to 3.3.2 using the Changed Files method. Now what?
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 10:29 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Re: Banner problems upon upgrade to 3.3.2

Well, it should look like:
2020-12-18 17_27_57-Photos.jpg
(It's a .giffile.) Thanks, anyone.
by Alexander George
Fri Dec 18, 2020 10:17 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Banner problems upon upgrade to 3.3.2
Replies: 16
Views: 525

Banner problems upon upgrade to 3.3.2

My banner is now messed up at my board, www.chessproblem.net

I've looked at stylesheet.css (attached, converted to .txt) but it seems to have changed and I don't know how to adjust it. Might anyone be able to help?

Thank you!
by Alexander George
Wed Jul 15, 2020 2:58 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Submit button not functional on Registration page
Replies: 6
Views: 254

Re: Submit button not functional on Registration page

Thanks. Is that the same as reCAPTCHA v3? I don't see mention of "invisible" on the Google reCaptcha site.
by Alexander George
Wed Jul 15, 2020 2:08 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Submit button not functional on Registration page
Replies: 6
Views: 254

Re: Submit button not functional on Registration page

I'm using prosilver 3.3.0. Enabled extensions: Board Announcements, Collapsible Forum Categories, Google Analytics, and phpBB Embedded Media Plugin. Forum link: chessproblem.net
by Alexander George
Wed Jul 15, 2020 1:56 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Submit button not functional on Registration page
Replies: 6
Views: 254

Submit button not functional on Registration page

When someone fills in all the information appropriately and presses the "Submit" button, nothing at all happens. (Latest version of phpBB, latest version of Firefox and Chrome.) Can someone advise? Thanks.
by Alexander George
Mon Jan 20, 2020 1:07 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Site logo has disappeared
Replies: 25
Views: 779

Re: Site logo has disappeared

Brilliant - works. Thanks.
by Alexander George
Mon Jan 20, 2020 12:26 am
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Site logo has disappeared
Replies: 25
Views: 779

Re: Site logo has disappeared

OK, so the changes have taken effect. I don't understand the delay, but anyway.

The site logo looks dreadful now. Could someone tell me whether I can go back to my original site_logo.gif? And if so, how precisely? Thank you.
by Alexander George
Sun Jan 19, 2020 11:47 pm
Forum: [3.3.x] Support Forum
Topic: Site logo has disappeared
Replies: 25
Views: 779

Re: Site logo has disappeared

I have deleted all cached content in Firefox. Yet, still no change. In addition, since changing the logo to a .svg file the white color of the knight has disappeared. It has become transparent - which is not what I want. I keep trying to attach the original site_logo.gif file here, but it never gets...

Go to advanced search