Search found 29 matches

by JASpice
Tue Dec 16, 2008 6:20 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Replies: 556
Views: 71979

Re: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3

Hi Almsamim! It's been a while, but I have been dealing with an issue that I see others have also.. the "to few characters" (or something like that). Well, since I havent upgraded since .0.5, I decided to go ahead and try to catch up to see if this would fix that error! As I was about to do this, I ...
by JASpice
Mon Oct 27, 2008 3:13 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Replies: 556
Views: 71979

Re: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.4.5 for phpBB3

I've ran into a few issues and any fix would be great! 1st Issue: All of my youtube videos from the past two years have disapeared and only the code link appears ( fe8ga8 ). When I go into the thread to edit one, I can select preview without any edits and the video appears, but once I submit it, it...
by JASpice
Mon Oct 27, 2008 1:47 am
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Replies: 556
Views: 71979

Re: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.4.5 for phpBB3

I've ran into a few issues and any fix would be great! 1st Issue: All of my youtube videos from the past two years have disapeared and only the code link appears ( fe8ga8 ). When I go into the thread to edit one, I can select preview without any edits and the video appears, but once I submit it, it...
by JASpice
Sun Oct 26, 2008 6:12 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.8 for phpBB3
Replies: 556
Views: 71979

Re: [BETA] Almsamim WYSIWYG editor v0.0.4.5 for phpBB3

I've ran into a few issues and any fix would be great! 1st Issue: All of my youtube videos from the past two years have disapeared and only the code link appears ( fe8ga8 ). When I go into the thread to edit one, I can select preview without any edits and the video appears, but once I submit it, it ...
by JASpice
Sat Oct 25, 2008 11:14 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Text in Mouse Over
Replies: 1003
Views: 66857

Re: Topic Text in Mouse Over

Hmmmmm... DId I happen to mention that I am a novice?? LOL

I just realized that the I was looking at my old file from 2.0 that I left on my server ..... :oops:
by JASpice
Sat Oct 25, 2008 11:02 pm
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Topic Text in Mouse Over
Replies: 1003
Views: 66857

Re: Topic Text in Mouse Over

Will there be any options for using Subsilver and not Subsilver2 templates?

If not, can someone please let me know which tpl file I should alter and what code would work best?

(Sorry...I'm quite the novice here.)

Thank you :)
by JASpice
Tue Jul 31, 2007 4:01 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: Restoring forums(categories) from 2.0 to 3.0
Replies: 2
Views: 193

Re: Restoring forums(categories) from 2.0 to 3.0

It's not impossible, but it's not simple either. You will need to convert the old backup again and then replace the posts/topic into the new, working installation. A script can be made for this, but you'll need some php/MySQL experience. I must point out that not making a backup for a month is very...
by JASpice
Tue Jul 31, 2007 3:16 am
Forum: phpBB Discussion
Topic: Restoring forums(categories) from 2.0 to 3.0
Replies: 2
Views: 193

Restoring forums(categories) from 2.0 to 3.0

Ok...I am about to cry (just a little here) :cry: :cry: ... As I was trying to manage the forums, I went to delete a sub forum. I actually managed to delete both sub-forums in the specific forum.... Definately NOT my intention. Now I did a back up in the previous 2.0 version. Since I upgraded a mont...
by JASpice
Sun Jul 15, 2007 10:48 pm
Forum: phpBB Discussion
Topic: Congrats on RC4 Release!
Replies: 243
Views: 28548

Re: Congrats on RC3 Release!

I absolutely LOVE the new release!! And so do my members!! Good Job!! Thank you!! I decided to continue using subsilver for I prefer the layout much more. The ACP is very detailed with much to learn...but Love that too..soooo many more options!! Love the color table as well, but wouldn't mind font ...
by JASpice
Sun Jul 15, 2007 8:01 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing font color of admin, mod, bots, & users names
Replies: 2
Views: 289

Re: Changing font color of admin, mod, bots, & users names

blackraven007 wrote:Go to Admincp >> Usergroups >> manage groups (left hand side) >> Administrator >> settings
Scroll down to find Group colour:
Adjust Admin color
OMG!!! :oops: :oops: :oops:

I searched and searched..... Juss so much to get use to I suppose. Thank you very very much!!! :)
by JASpice
Sun Jul 15, 2007 7:40 am
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Changing font color of admin, mod, bots, & users names
Replies: 2
Views: 289

Changing font color of admin, mod, bots, & users names

I am using the subsilver style in 3.0 ..... I can not figure out how to change the color of font to make all of the users the same. I don't want to distinguish between admin, mod, bot, Users, etc... . I would like the colors of all names to be the same, but do not know where or how to do this. I se...
by JASpice
Thu Mar 22, 2007 4:38 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: My Quick Reply
Replies: 529
Views: 97376

Re: [2.0.21] My Quick Reply

Quick and easy to install!! Thank you! :)
by JASpice
Thu Mar 22, 2007 3:48 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: moderator CP is Missing
Replies: 4
Views: 148

Re: moderator CP is Missing

Thank you for your help... I finally figured it out diggin through files on this forum (only too day 3 to find the right one!! lol). Anyhow, my Page.tail had an extra line of code and I believe my SQL wasn't updated... a combo thing. For others that may be looking for this similar problem...this thr...
by JASpice
Thu Mar 22, 2007 2:34 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: moderator CP is Missing
Replies: 4
Views: 148

Re: moderator CP is Missing

I am lost and confuzzled. For the past two days I have been trying to figure out how to get this back. :( I am rather new at this forum stuff and have recently dabbled in the mod stuff. As I was trying add some... I somehow lost the link to the moderator cp. I am hoping this is an easy question! Wh...
by JASpice
Wed Mar 21, 2007 10:43 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: moderator CP is Missing
Replies: 4
Views: 148

moderator CP is Missing

I am lost and confuzzled. For the past two days I have been trying to figure out how to get this back. :( I am rather new at this forum stuff and have recently dabbled in the mod stuff. As I was trying add some... I somehow lost the link to the moderator cp. I am hoping this is an easy question! Whi...

Go to advanced search