Search found 20 matches

by Tigger268
Thu Dec 18, 2008 11:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after changing password
Replies: 18
Views: 350

Re: Can't access ACP after changing password

Yes, I can log in without any problems, and I can log in to the ACP and it says that I have successfully logged in, but when the page redirects to what should be the ACP I get that error message instead of the ACP. When the error message comes up, I noticed that I am also logged out of the forum.
by Tigger268
Thu Dec 18, 2008 11:35 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after changing password
Replies: 18
Views: 350

Re: Can't access ACP after changing password

Still the same error message after running the script and then trying to log in with the new admin information:

"Access to the Administration Control Panel is not allowed as you do not have administrative permissions."
by Tigger268
Thu Dec 18, 2008 10:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after changing password
Replies: 18
Views: 350

Re: Can't access ACP after changing password

Okay, I used the script in phpMyAdmin, then logged in again, but still got the same error message after I had logged in to the ACP.

The problem occurs even when I use Firefox on another computer outside of my usual network.
Is phpBB now incompatible with Firefox for some reason?
by Tigger268
Thu Dec 18, 2008 8:37 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after changing password
Replies: 18
Views: 350

Re: Can't access ACP after changing password

Yes I tried that, and was unable to log in with my password as "admin". In case I wasn't clear enough in my primary post, the main issue isn't a password problem. I can access the ACP when I use Internet Explorer to sign in. However, in Firefox and Chrome I am unable to access the ACP or delete use...
by Tigger268
Tue Dec 16, 2008 7:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Can't access ACP after changing password
Replies: 18
Views: 350

Re: Can't access ACP after changing password

Yes I tried that, and was unable to log in with my password as "admin". In case I wasn't clear enough in my primary post, the main issue isn't a password problem. I can access the ACP when I use Internet Explorer to sign in. However, in Firefox and Chrome I am unable to access the ACP or delete user...
by Tigger268
Fri Jun 08, 2007 1:33 pm
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [BETA] MPS Community MOD
Replies: 1343
Views: 222951

Re: [BETA] Myspace Clone Mod

Would there be any way to use some of the code from this mod so that users can give themselves a background image in their profile, without any of the other stuff?
by Tigger268
Thu Jun 07, 2007 8:41 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Gender MOD
Replies: 443
Views: 62756

Re: [19/11/06] Gender MOD

Thank you! :D
by Tigger268
Thu May 31, 2007 9:08 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Gender MOD
Replies: 443
Views: 62756

Re: [19/11/06] Gender MOD

Yep, it must be something in that file, but I can't seem to fix it without removing the parts of the code that I just put in for the MOD. :|
Any other suggestions? Thanks for your patience and help, by the way. :)
by Tigger268
Sun May 27, 2007 7:08 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Gender MOD
Replies: 443
Views: 62756

Re: [19/11/06] Gender MOD

by Tigger268
Sun May 27, 2007 5:40 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Gender MOD
Replies: 443
Views: 62756

Re: [19/11/06] Gender MOD

by Tigger268
Sat May 26, 2007 4:19 am
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: Gender MOD
Replies: 443
Views: 62756

Re: [19/11/06] Gender MOD

I installed the mod and it seems to work fine besides one thing... all of the avatars on the forum aren't showing up. I went back through all of the files and double-checked to make sure I had added/replaced, etc. the proper code in the proper place, but that didn't help at all. Any suggestions? Eve...
by Tigger268
Thu Dec 28, 2006 9:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't restore database on new forum (Please help!)
Replies: 3
Views: 213

Thank you! My forums are working just like before now! Well, besides the search of course- I'm about to install the search mod to fix that though!
You guys are awesome! :D
by Tigger268
Wed Dec 27, 2006 4:35 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Can't restore database on new forum (Please help!)
Replies: 3
Views: 213

Can't restore database on new forum (Please help!)

Template(s) used: Just subSilver Any and all MODs: None Do you use a port of phpBB: Version of phpBB: 2.0.22 Version of PHP: Which database server and version: Host: site5.com Did someone install this for you/who: no Is this an upgrade/from what to what: my old forum (that I backed up) was 2.0.21 Is...
by Tigger268
Thu Dec 21, 2006 4:05 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Header errors after reinstalling
Replies: 3
Views: 207

Thank you so much!!!! It works now!!!! :D

Go to advanced search