Search found 122 matches

by gch5185
Mon Sep 06, 2010 7:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Avatars are not showing up after migrating to a new server
Replies: 2
Views: 93

Avatars are not showing up after migrating to a new server

The title has explained it all. Everything used to be fine before this, the problem occurs after migrating to the new server. Any special measure should I take? For example, which folders should I modify its CMOD.
by gch5185
Mon May 17, 2010 5:43 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Registered Members can't edit their own post!
Replies: 0
Views: 84

Registered Members can't edit their own post!

Hi.

I have made the right setting of the permission to the board, unfortunately my members are still not able to edit their own post. I have given them Standard Access permission. Any solution? Thanks.
by gch5185
Mon May 17, 2010 5:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My members cannot edit their own post!
Replies: 1
Views: 105

My members cannot edit their own post!

Hi,

I'm not sure what is happening to my board. I just realized that my members are no longer able to edit their own post. I have checked the permission setting and yes, I already given them Standard Access. Any solution?
by gch5185
Sat May 15, 2010 8:27 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: phpbbSEO problem
Replies: 1
Views: 165

phpbbSEO problem

Hi, Before this, my board is working great with phpbbSEO. Once I have installed a new theme, prosilver, the problem occurs. Let me explain the issue briefly. In the viewforum.php page, there is a post reply button. The link suppose to be http://www.domain.com/posting.php?mode=reply&f=3&t=1086, but w...
by gch5185
Sat May 15, 2010 12:02 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Something wrong with phpBB SEO after upgrading to 3.0.7-PL1
Replies: 2
Views: 133

Re: Something wrong with phpBB SEO after upgrading to 3.0.7-

When I press post new topic for example,

My particular forum SEO will appear in front of it.

http://www.mobile38.com/comments-feedback/posting.php?mode=post&f=72

Any idea how to solve it?
by gch5185
Sat May 15, 2010 11:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Something wrong with phpBB SEO after upgrading to 3.0.7-PL1
Replies: 2
Views: 133

Something wrong with phpBB SEO after upgrading to 3.0.7-PL1

Hi,

Before this, everything was fine not until I upgraded my board from 3.0.6 to 3.0.7-PL1. After the upgrade, something goes wrong with the board, members cannot make new post and something wrong with the icons. Please check.

http://www.mobile38.com/news-announcement/
by gch5185
Sun Mar 21, 2010 3:50 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: How to do Remote SQL?
Replies: 3
Views: 386

How to do Remote SQL?

Hi. I have added the host ip address from the other hosting of mine, allowing my external web server to access my MySQL databases. Next, I have edited the config.php file as following. <?php // phpBB 3.0.x auto-generated configuration file // Do not change anything in this file! $dbms = 'mysql'; $db...
by gch5185
Fri Mar 12, 2010 2:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Maximum upload size is 2 MB. Php.ini and cannot be overridde
Replies: 4
Views: 315

Re: Maximum upload size is 2 MB. Php.ini and cannot be overr

The value is still 2M. Any solution, my friend?
by gch5185
Fri Mar 12, 2010 12:59 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Maximum upload size is 2 MB. Php.ini and cannot be overridde
Replies: 4
Views: 315

Maximum upload size is 2 MB. Php.ini and cannot be overridde

I can't upload any file that is greater than 2mb. I have a php.ini file in the root folder of my phpBB3 forum folder. I don't have any problem last time, not until I move to a new hosting. :( Any solution? This is my php.ini file. max_execution_time = 180 max_input_time = 180 memory_limit = 45M uplo...
by gch5185
Wed Feb 03, 2010 12:08 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Simple question. How to remove this?
Replies: 12
Views: 404

Re: Simple question. How to remove this?

I don't know what to put in ..

Cookie domain:

Cookie name:

Cookie path:
by gch5185
Sun Jan 31, 2010 4:46 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Simple question. How to remove this?
Replies: 12
Views: 404

Re: Simple question. How to remove this?

stevemaury wrote:
stevemaury wrote:A link to your board would be most helpful.
Sorry, didn't realise that. Here you go.

http://www.symbiansoftwares.net/
by gch5185
Sun Jan 31, 2010 4:21 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Simple question. How to remove this?
Replies: 12
Views: 404

Re: Simple question. How to remove this?

you are seeing that on all your addresses, then your cookies are not working. What cookie settings do you have in your ACP? The cookies is working but I'm trying to remove it. The sid appears every time I browse to viewforum.php and viewtopic.php. How to remove it? I have 2 domains pointing on one ...
by gch5185
Sun Jan 31, 2010 6:13 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Simple question. How to remove this?
Replies: 12
Views: 404

Simple question. How to remove this?

Code: Select all

http://www.domain.com/viewforum.php?f=63&sid=4771590e78de7ae6091ddb4fae183701
How to remove this from the link of my forum? sid=4771590e78de7ae6091ddb4fae183701
by gch5185
Sun Jan 24, 2010 6:35 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My forum has encountered a problem.
Replies: 13
Views: 289

Re: My forum has encountered a problem.

Thank you and sorry. :)
by gch5185
Sat Jan 23, 2010 6:14 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: My forum has encountered a problem.
Replies: 13
Views: 289

Re: My forum has encountered a problem.

Wait a second, I have something to add. Example, http://www.domain.com is my main forum and I have http://www.seconddomain.com pointing to the same database of my first forum. They are actually one database with two interfaces. Allow me to elaborate my problem. Every time I browse viewtopic, viewpro...

Go to advanced search