Search found 8 matches

by SwaDe4U
Wed Dec 13, 2006 2:20 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Remove forum_auth_by_post_count mod
Replies: 3
Views: 113

Thanks! I edited viewtopic.php and it fixed it.
by SwaDe4U
Wed Dec 13, 2006 1:00 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Remove forum_auth_by_post_count mod
Replies: 3
Views: 113

Update: I can't post as an admin either. Same error.
by SwaDe4U
Wed Dec 13, 2006 12:39 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Remove forum_auth_by_post_count mod
Replies: 3
Views: 113

Remove forum_auth_by_post_count mod

After realizing the limits of the mod, I want to uninstall it. Also, I log into a normal user account in my forums (to test outside of admin) and try to post and it says I've posted successfully but after I click a link I get this: SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the man...
by SwaDe4U
Wed Dec 06, 2006 9:15 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.20] rEd bar 2
Replies: 250
Views: 50450

how do I install this with easymod? Seems like a great mod.
by SwaDe4U
Mon Dec 04, 2006 3:54 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems...
Replies: 10
Views: 400

nvm, I had the rep from 1and1 set it up for me. Thanks anyways guys!
by SwaDe4U
Sun Dec 03, 2006 10:36 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems...
Replies: 10
Views: 400

I am also getting an additional line: Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (2) in /data/12/1/123/34/1123197/user/1187641 /htdocs/phpBB2/db/mysql4.php on line 48 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a vali...
by SwaDe4U
Sun Dec 03, 2006 10:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems...
Replies: 10
Views: 400

yes
by SwaDe4U
Sun Dec 03, 2006 10:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Installation Problems...
Replies: 10
Views: 400

Installation Problems...

Im using 1and1. I uploaded the forum via ftp. The value for everything (every folder and file in the forum folder, and the forum folder itself) is 777. I have my database credentials correct. Once I hit submit, i get this: Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource ...

Go to advanced search