Search found 33 matches

by rob feature
Tue Jul 29, 2008 12:53 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

Muchas Gracias for your help...you have no idea how much you guys rock!!!
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 11:06 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

Before doing that, I tried changing the Check IP against DNS Blackhole List: setting to NO

That worked. Any harm done here?
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:55 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

iWisdom wrote:Open config.php
Find

Code: Select all

//@define('DEBUG', true);
//@define('DEBUG_EXTRA', true);  
Replace with

Code: Select all

@define('DEBUG', true);
@define('DEBUG_EXTRA', true);  
You mean the one that reads "Do not change anything in this file!"? :o

Just replacing the 2 slashes?
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

stevemaury wrote:Could you also uncomment the two debug lines in your config.php.
you lost me there
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:49 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

sorry, double post
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:48 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

rob feature wrote:
iWisdom wrote:Please provide us with the information necessary to assist you by filling out the Support Request Template.
Sorry...I think I left out that I'm using the Style Ubuntu. No other mods than changing the logo. User level...2 years with 2x, but getting more familiar with 3x. Fresh install
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

iWisdom wrote:Please provide us with the information necessary to assist you by filling out the Support Request Template.
Sorry...I think I left out that I'm using the Style Ubuntu. No other mods than changing the logo. User level...2 years with 2x, but getting more familiar with 3x.
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

Re: 30 seconds or so to post?

stevemaury wrote:A link to your board, please?
Here ya go: http://www.middletennesseeriders.com/fo ... /index.php
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 10:42 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 30 seconds or so to post?
Replies: 14
Views: 132

30 seconds or so to post?

I've just installed 3.0.2 and converted the old board and for some reason, it's taking around 30 seconds to post and to preview. Is there something I might have overlooked in the menus? It's been working for a couple of hours now...never had this sort of wait before in my or any other phpBB3 boards....
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 8:38 pm
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: Could not find path to your former board.
Replies: 153
Views: 37727

Re: Could not find path to your former board.

Brf wrote:use

Code: Select all

../../forums

You're the wOOts!!!

Thanks a million!
by rob feature
Mon Jul 28, 2008 8:20 pm
Forum: [3.0.x] Convertors
Topic: Could not find path to your former board.
Replies: 153
Views: 37727

Re: Could not find path to your former board.

same problem here...

mydomain.com/forums (old)
mydomain.com/forum3/phpbb3 (new)

any help would be greatly appreciated. Thanks in advance!
by rob feature
Sun Jul 27, 2008 1:26 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTML in forums
Replies: 16
Views: 503

Re: HTML in forums

Any chance that you could copy/paste a line of code to something similar that you know works on your end for me to try?
by rob feature
Sun Jul 27, 2008 1:20 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTML in forums
Replies: 16
Views: 503

Re: HTML in forums

Try http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=46&t=579376#youtube I tried that...it's only showing all the text. Maybe I have something turned off/on that is preventing it from working? I've worn this one out...it won't work. I'm trying it on 2 boards. I'm admin on one and a user on another......
by rob feature
Sun Jul 27, 2008 1:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTML in forums
Replies: 16
Views: 503

Re: HTML in forums

flash is off
by rob feature
Sun Jul 27, 2008 1:04 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: HTML in forums
Replies: 16
Views: 503

Re: HTML in forums

Yes, BB Code is on

Go to advanced search