Search found 51 matches

by fazzle
Sun Apr 11, 2010 12:44 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Emergency! new smilies, new bbcode, edit not working
Replies: 6
Views: 205

Re: Emergency! new smilies, new bbcode, edit not working

Yeah its definately to do with the style. Went to ACP and changed the template of my style to use the prosilver files and it worked fine. I dunno why its not showing the quick reply and not allowing bbcodes and smilies with its own template files. The style is all up to date aswell. Designed for 3.0...
by fazzle
Sun Apr 11, 2010 11:41 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Emergency! new smilies, new bbcode, edit not working
Replies: 6
Views: 205

Re: Emergency! new smilies, new bbcode, edit not working

I'm having the same problem actually. Using 3.0.7. I noticed on prosilver both my bbcodes and smileys work, but when using the Septon Fuscia style [based on prosilver SE] they don't. Its also not showing the quick reply button either. Anyone got any info on this problem and a way to correct it? Chee...
by fazzle
Mon Jan 05, 2009 1:14 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 219622

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

nickvergessen wrote: No, you just discovered a bug ;) please report the bug:
http://www.flying-bits.org/tracker.php?p=6
Done and done.
by fazzle
Mon Jan 05, 2009 12:38 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 219622

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.4.1

Hi. I've done a general search for my problem but couldn't find the answer I needed. I've installed the phpBB Gallery however when I delete images from an album it doesn't seem to update the number of images on the forum index. For example: I uploaded two pictures, deleted them and it still says 'To...
by fazzle
Mon Oct 06, 2008 5:55 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Help with forum buttons
Replies: 6
Views: 77

Re: Help with forum buttons

Ah my mistake.
Thats actually a copy and paste job I did.
Thats not the actual dimensions of the image I;m using.
The image dimensions are 70 x 96.

Sorry.
by fazzle
Mon Oct 06, 2008 5:47 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Help with forum buttons
Replies: 6
Views: 77

Re: Help with forum buttons

I have done Brf.
Its still no different.

What else could be the problem?

Thanks for your help/
by fazzle
Mon Oct 06, 2008 5:43 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Help with forum buttons
Replies: 6
Views: 77

Re: Help with forum buttons

Thanks for the reply.

Ok, so my image dimensions are 70x96.
In the imageset.cfg they're 35x96.

So it's already the right dimensions in the .cfg file right?

Thanks.
by fazzle
Mon Oct 06, 2008 5:19 pm
Forum: [3.0.x] Styles Support & Discussion
Topic: Help with forum buttons
Replies: 6
Views: 77

Help with forum buttons

Hey there. This has probably been asked many times, but I've done a basic search of the community and couldn't find a direct answer to my problem... See image: http://wearethedead.info/etc/button.gif Its not just the new topic button doing this, but all of my button images. It seems to showing both ...
by fazzle
Tue Aug 12, 2008 10:54 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "You are not able to re-authenticate as a different user"
Replies: 4
Views: 115

Re: "You are not able to re-authenticate as a different user"

itguy: No. Same account I've always used.

Kevin: Yes, I have recently changed my style. I didn't think a style change would have any affect on my authentication to access the ACP though.

Thanks for your replies.
by fazzle
Tue Aug 12, 2008 8:55 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: "You are not able to re-authenticate as a different user"
Replies: 4
Views: 115

"You are not able to re-authenticate as a different user"

I've done some basic searching of the support forums; I can find some posts that kind of relate to this, but none that have the exact message that I'm receiving. [To the Moderators: If I've somehow managed to overlook a post which contains this info then please reply and lock this topic and accept m...
by fazzle
Mon Jun 23, 2008 4:33 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 417210

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.6.0

Haha.

Ok, I'm very retarded.

Thanks lol.
by fazzle
Mon Jun 23, 2008 3:55 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned MODs
Topic: [ABD] phpBB Arcade 1.0.RC10
Replies: 8014
Views: 417210

Re: [BETA] phpBB Arcade 0.6.0

I just started getting this error when I go to download more games from within the ACP. Anyone got any ideas as to why? Thanks. [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/arcade/arcade_admin_class.php on line 490: file() [function.file]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service...
by fazzle
Sun May 18, 2008 10:26 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 406 Error page when posting
Replies: 2
Views: 92

Re: 406 Error page when posting

Thanks for the reply Kevin. I tried doing what you said, but its really weird. Even with the same word, sometimes it allows me to preview/post and sometimes it sends me to the 406 error page. I added my last mod to the forum yesterday afternoon and everything was working fine, then today it started ...
by fazzle
Sun May 18, 2008 9:50 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: 406 Error page when posting
Replies: 2
Views: 92

406 Error page when posting

Hey all. I don't know if I've posted this in the right section because I don't know whats really causing this problem. It could be a mod or it might be my server or it just might be something else. Anyway... I'm receiving 406 error pages when I try previewing and posting on my phpbb forum. The only ...
by fazzle
Thu May 15, 2008 10:15 pm
Forum: [3.0.x] MODs in Development
Topic: [RC] phpBB Gallery 1.0.4 (including TS Gallery converter)
Replies: 3166
Views: 219622

Re: [Beta] phpBB Gallery 0.3.1 - keep it up tsr

Hey. Is there any particular reason I get this: http://www.wearethedead.info/logoshrunk.jpg It seems to have shrunk my site logo in Firefox and in IE the site logo is there but theres a box around it with a red X in the top right [kinda like when you go to an image online and its not displaying] If ...

Go to advanced search