Search found 133 matches

by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 4:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Q&A Captcha text shows a mysterious extra ":" sign
Replies: 2
Views: 330

Q&A Captcha text shows a mysterious extra ":" sign

Hi. I have enabled the Q&A Captcha, and it works. But something is strange... At the end of my sentence, there is an extra ":" sign, which I have not put there myself. I'm afraid this will cause people confusion when asked to do what I wrote in the sentence given its context... You can see it at htt...
by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 1:53 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme
Replies: 6
Views: 345

Re: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme

Took the default SubSilver2 theme and copied to it the resources of my theme. Images and CSS. Easier than thought indeed. Done.
by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 12:54 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme
Replies: 6
Views: 345

Re: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme

Yickies. That's going to be very error prone...
by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 12:32 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme
Replies: 6
Views: 345

Re: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme

No.

It is a theme I've had since 3.0.5 at least; I did not update it at all.
Today I have updated from 3.0.7 to 3.0.11

Q&A Captcha did not work in 3.0.7 either.
by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 12:20 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme
Replies: 6
Views: 345

Q&A Captcha does not work with custom and oldish theme

It seems my theme, which is very old (few years now) does not work well with the Q&A Captcha, in the sense that the captcha is not displayed. Are there any steps to make it work? I can attach my theme if requried. Thanks, Idan. Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0....
by ytsejam
Fri Dec 21, 2012 10:15 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Automatic Update from 3.0.7-PL1 to 3.0.11 fails
Replies: 2
Views: 117

Automatic Update from 3.0.7-PL1 to 3.0.11 fails

Hi, I have tried updating my 3.0.7-PL1-based forum system to 3.0.11, but it fails due to "incomplete files" (no other information, like, a list of incomplete files or anything alike). What to do? I have not installed any mod nor made any changes except for using a theme (based on SubSilver). Thanks,...
by ytsejam
Sun Aug 28, 2011 6:54 pm
Forum: Custom BBCode Development and Requests
Topic: YouTube BBCode?
Replies: 37
Views: 66929

Re: YouTube BBCode?

So none has mentioned this yet here it seems; how do I modify the youtube bbcode to ALSO support the new youtube shortner, youtu.be?
by ytsejam
Wed Apr 14, 2010 7:07 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unable to send mass email from the administrator panel
Replies: 7
Views: 332

Re: Unable to send mass email from the administrator panel

When I send to a group I have set up (containing 25 people or so) - everything goes fine and I get a message stating the sending was successful. However, when I sent to all of the board members - 1003 or so, it seems to time out and the forum log is getting filled with errors stating that there was ...
by ytsejam
Wed Apr 14, 2010 6:47 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unable to send mass email from the administrator panel
Replies: 7
Views: 332

Re: Unable to send mass email from the administrator panel

I'm using the official Hebrew translation for phpBB (downloaded it from the Downloads section here at phpbb.com).

I assume you are refering to this line?
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
It can be seen at the bottom of the index page, at http://www.dreamtheater.co.il/forums/
by ytsejam
Wed Apr 14, 2010 5:24 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unable to send mass email from the administrator panel
Replies: 7
Views: 332

Re: Unable to send mass email from the administrator panel

Support Request Template What version of phpBB are you using? phpBB 3.0.7-PL1 What is your board's URL? http://www.dreamtheater.co.il Who do you host your board with? godaddy How did you install your board? I used the download package from phpBB.com Is your board a fresh install or a conversion? Fr...
by ytsejam
Wed Apr 14, 2010 5:03 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unable to send mass email from the administrator panel
Replies: 7
Views: 332

Unable to send mass email from the administrator panel

I realize this has been brought up in the past - but ever since the early versions of phpBB 3, this bug has remained in an open state. What do I need to do in order to be able to send mass emails to my board, and not get an error in the process? The error message states that something went wrong in ...
by ytsejam
Fri Mar 12, 2010 1:12 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Unable to backup forum database
Replies: 2
Views: 128

Unable to backup forum database

When performing a backup, I tend to choose all tables and download them as a .txt file.

However now, whenever I try to download it, I get a 500 Internal Server Error.
What am I to do?

When trying to download as a .gzip file, I do get a file download, but it is of 0kb in size...
by ytsejam
Tue Dec 15, 2009 3:36 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: [Solved] voting/polls does not work
Replies: 5
Views: 634

Re: [Solved] voting/polls does not work

This solution worked for me (adding {S_FORM_TOKEN}), however - it now doubles my poll entries.

x
y

becomes

x
x
y
y

When editing the poll, you clearly see the 2 options doubled to 4. Removing 2 doesn't help as they show up again (and again and again...).

Go to advanced search