Search found 48 matches

by radr57
Mon Dec 07, 2009 3:52 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I've got hucked. What do I do now?
Replies: 3
Views: 176

Re: I've got hucked. What do I do now?

I've tried purging in two browsers (Firefox and IE) and the result is the same, I still don't see the forum. And I just don't understand how is this even possible.

Any more ideas?
by radr57
Mon Dec 07, 2009 5:05 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: I've got hucked. What do I do now?
Replies: 3
Views: 176

I've got hucked. What do I do now?

So long story short I was neglecting on the latest phpBB forum update since I've got the e-mail about it for some time now. Today when I was trying to open my forum I've got an empty page instead. The whole structure /home/*******/public_html/forum still exists on my server and all files are present...
by radr57
Fri Jan 02, 2009 5:31 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no checkbox for merging
Replies: 4
Views: 136

Re: no checkbox for merging

It took me awhile but I found it. It worked, thanks.
by radr57
Fri Jan 02, 2009 3:52 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no checkbox for merging
Replies: 4
Views: 136

Re: no checkbox for merging

Here we go again. 1) I open the list of topics and click on [ Moderator Control Panel ] 2) I click in checkbox of the topic I want to merge into another one and in the bottom-right corner in the Select desired action window choose Merge and hit the Submit button 3) now I see a list of topics with no...
by radr57
Fri Jan 02, 2009 3:31 am
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: no checkbox for merging
Replies: 4
Views: 136

no checkbox for merging

I have the latest 3.0.4 version of the board. I was trying to do some small maintenance on my forum by merging posts/topics and found that first of all the Olympus Documentation is not that clear on step-by-step moderator procedures and second the version I have right now somehow doesn't have featur...
by radr57
Sun Dec 21, 2008 9:29 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: Updated from 3.0.3 to 3.0.4, SYSTEM shows warning
Replies: 2
Views: 63

Updated from 3.0.3 to 3.0.4, SYSTEM shows warning

I have updated from 3.0.3 to 3.0.4 : 1) I downloaded the ZIP package with the update; 2) I uploaded it into my forum root directory; 3) I unzipped and ran install.html, got a list of files that needed updates; 4) I downloaded the ZIP package with all new files; 5) I uploaded all of them into their d...
by radr57
Mon Apr 14, 2008 1:54 am
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)
Replies: 365
Views: 67332

Re: [3.0.1] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)

Hi jimaniac. It's nice to see that you still support this style. I have updated my forum to the version 3.0.1 however I didn't touch anything in the X-Treme style folder. I saw on the fist page that you have updated the installation package so can you separate the X-Treme style update in it's own fi...
by radr57
Thu Feb 14, 2008 3:07 am
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)
Replies: 365
Views: 67332

Re: [phpBB3 v3.0.0] X-Treme Style v3.0

Yeah, I was refreshing the Template instead of Imageset.
Silly me...
by radr57
Thu Feb 14, 2008 12:11 am
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)
Replies: 365
Views: 67332

Re: [phpBB3 v3.0.0] X-Treme Style v3.0

prototech wrote:Edit the following in imageset/imageset.cfg:

Code: Select all

img_site_logo = site_logo.png*80*480
Then refresh your imageset in the ACP under the styles tab.
No, doesn't do anything.
I've tried to delete size and I've tried to delete the file reference.

Anybody else?
by radr57
Sun Feb 03, 2008 8:52 pm
Forum: [3.0.x] Abandoned Styles
Topic: [ABD] X-Treme Style v3.2 (Blue-Red-Green)
Replies: 365
Views: 67332

Re: [phpBB3 v3.0.0] X-Treme Style v3.0

I would like to get rid of this huge "X-TREME SKIN" text on the top of the page. I've looked through files and it seems that it's not a part of template but rather a text somewhere inside the control file. I may find it but I need to know for sure how to change it without causing the whole template ...
by radr57
Mon Jan 07, 2008 12:52 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 268521

Re: Anti-Bot Question

CoC wrote: I believe it's because the cache wasn't purged before trying to set the answer and question, but I haven't had to time to check that theory yet.
Yep, that was it.
by radr57
Sun Jan 06, 2008 2:51 am
Forum: [3.0.x] MOD Database Releases
Topic: Anti-Bot Question
Replies: 1372
Views: 268521

Re: Anti-Bot Question

When I was trying to activate the anti-bot question in my ACP, I've got this error: General Error SQL ERROR [ mysql4 ] Duplicate entry 'abanswer2' for key 1 [1062] SQL INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value, is_dynamic) VALUES ('abanswer2', '', 0) BACKTRACE FILE: includes/db/mysql.php L...
by radr57
Sat Jan 05, 2008 11:31 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New LangPack installation problem
Replies: 4
Views: 199

Re: New LangPack installation problem

Thanks to AGC the problem is solved. To install another language on your forum: 1) upload it as I did but don't touch install.php 2) go to your ACP -> SYSTEM -> Language packs and if you put your my_lang pack in the right folder you will see it there. Hit install beside it. The default language pack...
by radr57
Fri Jan 04, 2008 8:23 pm
Forum: [3.0.x] Support Forum
Topic: New LangPack installation problem
Replies: 4
Views: 199

New LangPack installation problem

Hello. I have switched recently from phpBB 2 to phpBB 3 and now I am trying to install a language pack. That's how I've done it: 1) I went here: http://www.phpbb.com/languages/ and downloaded a zip file my_language. 2) I went to my webhosting CP and uploaded it in the folder / public_html / forum / ...

Go to advanced search