Search found 59 matches

by Slim~keith
Mon Jan 06, 2003 8:26 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: i have a question for you? Daz<<<<
Replies: 8
Views: 355

can you give me a link? sorry spoke to early just find it in hie profile :wink:
by Slim~keith
Mon Jan 06, 2003 8:03 pm
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: i have a question for you? Daz<<<<
Replies: 8
Views: 355

Yes, i see and like that but i was hoping to stick with the same setup i have but the tab's i want them like that but touching each other but like yours halfway between each other.....
by Slim~keith
Mon Jan 06, 2003 10:50 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: i have a question for you? Daz<<<<
Replies: 8
Views: 355

:roll: bump :roll:
by Slim~keith
Mon Jan 06, 2003 4:31 am
Forum: [2.0.x] Styles Development & Discussion
Topic: i have a question for you? Daz<<<<
Replies: 8
Views: 355

i have a question for you? Daz<<<<

Ok, i downloaded this new board and love it. but i'm having some trouble adding a few things..here is my board. http://forbodybuilders.domovanje.com/forum/ do you see the tab's on the top of the page yes them tabs...ok i have a few more to add i figured out how to add them and make them work but the...
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 6:01 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

strange because i did add the picture the forum/image/logo first but i must have type something wrong......so i looked through the script find one like what i was working with and added main_logo to it and added the picture to my temple file :roll: i guess what ever work's :wink:
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 5:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

Thank you for your help.......i got it i had to change a few things! here it is :wink: <td class="scrnm"><img src="templates/fiappleblue/images/main_logo.gif" border="0" /><span class="maintitle">{SITENAME}</span><br /> {SITE_DESCRIPTION}</td>
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 5:20 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

I'm very sorry but what did i do wrong? <td class="scrnm"><span class="maintitle">{SITENAME}</span><br /> {SITE_DESCRIPTION}<img src="images/forbb_logo.gif" border="0" /></td> i added the picture to "images/" but still a no go....
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 5:00 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

Yes, that is the line i was thinking it was but i deleted out everything but the tags and it didn't do ny good can you give me more? where and what do i add? :roll:
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 4:49 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

sorry yes that is it.......hrere is my boards link to!

http://forbodybuilders.domovanje.com/forum/index.php
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 4:41 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

inside the white box in the header of this page where it says "forum test"

http://www.forumimages.com/info/phpbb_t ... index.html
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 4:31 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

Yes, great that is a good read but i have read that one before and don't think i would have ask this ????? if it had answered it. please save me from reading that again and getting pissed and drinking a 12 pack and passing out again. man i know it is easy to add a header at the top of the page or an...
by Slim~keith
Sun Jan 05, 2003 2:21 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: this is styles but i need help!
Replies: 13
Views: 590

this is styles but i need help!

i just added this template and i wondering where do i find the script to change inside the empty box....or where it says "test"


http://www.forumimages.com/info/phpbb_t ... index.html

please help with this i'm would like to add an image to this box
by Slim~keith
Sat Jan 04, 2003 5:37 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: error...... :roll:
Replies: 1
Views: 81

error...... :roll:

my mass emailer is not working and it is killing me the smtp should be right and everything but still get an error! Ran into problems sending Mail. Response: 553 Requested action not taken: Relaying not permitted. DEBUG MODE Line : 40 File : d:\www\stranke\forbodybuilders.com\forum\includes\smtp.php
by Slim~keith
Thu Dec 26, 2002 1:15 am
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Administration colors?
Replies: 6
Views: 234

Looks great.......... thank you!
by Slim~keith
Wed Dec 25, 2002 9:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: Administration colors?
Replies: 6
Views: 234

Still need help!

Go to advanced search