Search found 36 matches

by net4earning
Tue Apr 24, 2007 11:12 am
Forum: [2.0.x] MODs in Development
Topic: [RC3] Referral Plus v 1.3.0
Replies: 1097
Views: 295276

where is REF ACP?

i have installed cash mode and then this REF PLUS mode successfully. but in ACP there is no control for REF mode.......... where do i find them

Please guide me
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 6:15 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login problem
Replies: 6
Views: 328

help me out!
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 5:38 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login problem
Replies: 6
Views: 328

Knowledge Base - Fixing cookie/domain/script path settings If you still have a problem after following the instructions in the article, please post back with your new cookie settings. (You can copy it from the box in the MOD). actually i done that but when i accept this settings it gives this "the ...
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 4:32 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: login problem
Replies: 6
Views: 328

login problem

ok i decided to start a new topic

when i try to login it gives me this error
"The connection was interrupted"


when i go back and refresh the page it shows me logged in ok, then when i try to go into admin panel it again gives me same error massage.
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 4:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

stevemaury wrote: But not the move to the domain root, which is where this started.


when i moved it to root it was not even shoin install........... and there was to many errors so i moved it down.
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 4:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

parse error solved
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 4:10 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

ok del install

now when i try to login it gives me this error "The connection was interrupted"

when i click on any forum it gives "Parse error: parse error, unexpected '/' in F:\hshome\hotcarw\net4earning.com\forum\viewforum.php on line 102"
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 4:02 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

cybrid23 wrote:

Code: Select all

http://www.net4earning.com/forum/index.php
That url brings up your forum, but says 'be sure the /install and /contrib folders have been deleted'....

Not exactly sure what in the world you are doing anymore


try this

Code: Select all

http://www.net4earning.com/forum/install/cookie.php
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 3:52 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

stevemaury wrote: Set "Cookie secure" to Disabled.

again same error "the page............"
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 3:40 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

can anybody help me out
by net4earning
Tue Mar 06, 2007 3:39 pm
Forum: [2.0.x] MOD Database Releases
Topic: [2.0.18] Auto Cookies
Replies: 751
Views: 243868

when i rum the mod it gives me this "the page cannot be found"
i have put this in to root/forum/install.....
what should i do now?
by net4earning
Mon Mar 05, 2007 7:18 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

It does not give that error message. You have not run it. Place the install folder from the script in your domain root and then in your browser go to mydomain/install/cookies.php. Accept the suggested settings. Then delete the install folder. If you still have problems, post here with the Current a...
by net4earning
Mon Mar 05, 2007 6:44 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

It does not give that error message. You have not run it. Place the install folder from the script in your domain root and then in your browser go to mydomain/install/cookies.php. Accept the suggested settings. Then delete the install folder. If you still have problems, post here with the Current a...
by net4earning
Mon Mar 05, 2007 6:24 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

stevemaury wrote: Have you run the script linked in the second post above? You need to.


yeh it gave me same error massage

"The page cannot be displayed"
by net4earning
Mon Mar 05, 2007 6:14 pm
Forum: 2.0.x Support Forum
Topic: directory blue
Replies: 26
Views: 683

ok i move back to mydomain/forum
now whin i try to login it gives this

"The page cannot be displayed"

Go to advanced search